×
Ανακαίνιση Σπιτιού Κόστος Ανακαίνισης Σπιτιού Πακέτα Ανακαίνισης Σπιτιού Ανακαίνιση Κουζίνας Έπιπλα Κουζίνας τιμές - προσφορές Ανακαίνιση Μπάνιου Έπιπλα Μπάνιου τιμές - προσφορές Ανακαίνιση Επαγγελματικού Χώρου
×
Κατασκευές Ανακαινίσεις
×
Πακέτα Ανακαίνισης Έπιπλα Κουζίνας Έπιπλα Μπάνιου
×
Αυτόνομη Θέρμανση Θέρμανση με Φυσικό Αέριο Αντλίες Θερμότητας Ενεργειακά Τζάκια Θερμοπρόσοψη Υγρομόνωση Κρυφός Φωτισμός
ESHOP ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΕΡΓΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΛΟΙΠΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ - ΑΥΤΟΝΟΜΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσφορές σε ιταλικές κουζίνες

Προσφορές σε ιταλικές κουζίνες — Έπιπλα κουζίνας τιμές

Μπείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα για να βρείτε υπερπροσφορές σε μοντέρνες κουζίνες.


ΝΕΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ enfe.gr

Καθιερώνουμε μια νέα εμπορική πολιτική καταργώντας κάποιους από τους μεσάζοντες στον κύκλο της διάθεσης προιόντων ανακαίνισης . Με συνέπεια το προίόν να καταλήγει σε εσάς σε τιμές χονδρικής. Δηλαδή σε κόστος παρόμοιο με εκείνο που προμηθεύεται το προϊόν ένα κατάστημα. Κατ αυτό τον τρόπο επωφελείται ο τελικός καταναλωτής λόγω του οτι μπορεί να αγοράσει το προϊόν σε πολύ πιο χαμηλές τιμές από οτι θα μπορούσατε να το βρείτε στα καταστήματα και στις εκθέσεις.


eshop ανακαίνιση κουζίνας

ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ – ΤΙΜΕΣ – ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Σας παρουσιάζουμε απίστευτες προσφορές με επιλεγμένες επιλογές από 5 κατηγορίες επίπλων κουζίνας. Κάθε μοντέλο συνοδεύεται με την τιμή του, που αντιπροσωπεύει την κουζίνα όπως αποτυπώνεται στη φωτογραφία. Αν θέλετε να δείτε άμεσα το κόστος για 1 μοντέλο που σας αρέσει προσαρμοσμένο στον δικό σας τύπο και στις δικές σας διαστάσεις.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΒΗΜΑΤΑ :

Επιλέγετε όποιο μοντέλο σας αρέσει είτε από τις προσφορές μας που θα δείτε στην συνέχεια είτε από το eshop μας enfe.gr/eshop.

Στην συνέχεια εισάγετε στόν « Υπολογιστή κόστους κουζίνας » τις διαστάσεις και τον τύπο της δικής σας κουζίνας, καθώς και το υλικό κατασκευής που επιθυμείτε και λαμβάνεται άμεσα το κόστος.Υπολογισμός κόστους κουζίνας

Υπολογίστε Άμεσα το κόστος για τη δική σας κουζίνα.

Online υπολογιστής κόστους κουζίνας

Άμεσα - Εύκολα - Με 5 βήματα - Αποκλειστικά από την enfe.gr.


ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΈΣ -ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ : enfe.gr/eshop

Περισσότερες ενημερώσεις για ανακαίνιση κουζίνας δείτε στο : https://enfe.gr/anakainisi-kouzina-mpanio


Στη συνέχεια παρουσιάζουμε κάποιες από τις Ιταλικές κουζίνες που προτείνουμε για την ανακαίνιση κουζίνας:

Προσφορές ανακαίνισης με Ιταλικές κουζίνες

Βεβαίως και μπορούμε να συνδυάσουμε ποιοτική κουζίνα σε οικονομική προσφορά. Αν και αυτά εκ πρώτης όψεως είναι λίγο αντιφατικά υψηλή τιμή ποιότητα και χαμηλή τιμή. Εκείνο που μπορούμε να σας πούμε ότι στην www.enfe.gr σε συνεργασία που έχουμε με έναν Ιταλικό οίκο παραγωγής κουζινών και ντουλαπών έχουμε διασφαλίσει αν θέλετε, κουζίνες και ντουλάπες ποιοτικές. Υπό την έννοια ότι όλα τα στοιχεία της κουζίνας και της ντουλάπας είναι κατά 3 με 4 χιλιοστά πιο παχιά αν θέλετε ή πιο χοντρά από τι αυτά που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά και βεβαίως σε κάθε περίπτωση μιλάμε για μια άκρως ποιοτική κουζίνα. Και βεβαίως αυτό το οποίο έχουμε πετύχει είναι για όποιον βέβαια επιθυμεί η κουζίνα να συμπεριλαμβάνει και όλες τις ηλεκτρικές συσκευές μέσα. Και όταν λέμε ηλεκτρικές συσκευές μιλάμε για εντοιχισμένο ψυγειοκαταψύκτη, για έναν φούρνο υψηλής ενεργειακής απόδοσης Α++ της κεραμικές εστίας, έναν απορροφητήρα καμινάδα, νεροχύτη και μπαταρία όλα κομπλέ.

Ανακαίνιση με Ιταλικές κουζίνες

Και οι τιμές οι οποίες παρουσιάζουμε ενδεικτικά έχουμε δύο προσφορές σε Ιταλικές κουζίνες οι οποίες είναι ενδεικτικές, υπάρχουν βέβαια και άλλες προσφορές, ανάλογα με την κουζίνα και με τις διαστάσεις που μπορεί να έχει κάθε ένα σπίτι. Και ανάλογα με το υλικό το οποίο επιθυμεί, για αυτό βεβαίως κάθε περίπτωση η προσφορά για την ανακαίνιση κουζίνας είναι ξεχωριστή. Αλλά για να μπορείτε να αποκτήσετε για να έχετε μια τάξη μεγέθους στην πρώτη προσφορά έχουμε μία κουζίνα 7 τρέχοντα μέτρα, ικανοποιητική κουζίνα. Η οποία μαζί με τις ηλεκτροσυσκευές την έχουμε βάλει σε προσφορά 1900 ευρώ. Και μία δεύτερη κουζίνα η οποία είναι 14 μέτρα είναι μία γωνιακή κουζίνα η οποία και αυτή σε προσφορά είναι στα 2400 ευρώ.

Επιλογή ανακαίνισης κουζίνας

Αντιλαμβάνεστε ότι για κάθε μία από τις δύο Ιταλικές κουζίνες ας πούμε στην πρώτη η οποία είναι σε προσφορά στα 1900 ευρώ. Αν αθροίσουμε αν θέλετε τις ηλεκτρικές συσκευές στις οποίες περιέχει, η αξία των ηλεκτρικών συσκευών φτάνει στα 1600 ευρώ. Κατά συνέπεια μια κουζίνα ολόκληρη το επιπλέον κόστος από τις ηλεκτρικές συσκευές είναι 300 ευρώ! Είναι μία άκρως οικονομική προσφορά πολύ δύσκολα θα την βρείτε στην ελληνική αγορά. Και μιλάμε βεβαίως για επώνυμα εργοστάσια ιταλικά. Τα οποία έχουνε πιστοποίησης κατασκευής και για τα υλικά αν θέλετε και ως προς την εφαρμογή τους. Κατά πόσο αν θέλετε οι διαστασιολογήσεις που γίνονται στην κουζίνα έχουν την απόλυτη και την καλύτερη εφαρμογή μεταξύ τους. Και όλα αυτά βεβαίως επειδή γίνονται και κατασκευάζονται σε υπερσύγχρονα εργοστάσια. Μπορούμε να πούμε ότι από θέμα εφαρμογής της κουζίνας μέσα στο χώρο τα πορτάκια και όλα αυτά πόσο θα έχουν πολύ καλή εφαρμογή. Είναι το καλύτερο δυνατό διότι ένα σύγχρονο εργοστάσιο έχει απόλυτα ακριβής διαστάσεις κοπής όλων των εξαρτημάτων της κουζίνας. Κατά συνέπεια κατά την εφαρμογή τα πορτάκια και όλη την ξυλεία της κουζίνας θα είναι όλα τέλεια.

Υλικά για την ανακαίνιση κουζίνας

Βεβαίως σε λίγο καιρό θα τα έχουμε και ζωντανά ούτως ώστε να έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ πάρα πολλών χρωμάτων για την ανακαίνιση κουζίνας, συνδυασμών χρωμάτων, υλικών τα οποία θα θέλετε. Για τα πορτάκια βακελιτικά είτε μελαμινικά υλικά είτε μπορεί να είναι κρύσταλλο με πλαίσιο αλουμινίου. Είτε μπορεί να είναι ακρυλικό γυαλιστερή επιφάνεια, υπάρχουν πάρα πολλές επιφάνειες. Τα δείγματα που έχουμε βάλει φωτογραφίες στις προσφορές, δεν είναι δεσμευτικές ότι θα είναι αυτοί οι χρωματισμοί και αυτή η ποιότητα. Στα ίδια δείγματα θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε οποιοδήποτε πορτάκι θέλετε ή οποιαδήποτε συνδυασμών χρωμάτων και σχεδίων επιλέξετε.

Ανακαίνιση κουζίνας

Η εταιρεία μας εκτός από τις Ιταλικές κουζίνες διαθέτει εξαιρετικές προτάσεις ανακαίνισης κουζίνας. Μπορείτε να επιλέξετε έπιπλα κουζίνας τα οποία κατασκευάζονται αποκλειστικά από αλουμίνιο και έγχρωμο κρύσταλλο Lacobel. Οι επιλογές ανακαίνισης κουζίνας περιλαμβάνουν μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Σε όλες τις κουζίνες που κατασκευάζονται με αυτή την τεχνολογία τα ντουλάπια κουζίνας αποτελούνται από πλαίσιο αλουμινίου και έγχρωμο γυαλί ασφαλείας με βυνιλική μεμβράνη. Πρόκειται για τη Mercedes της κουζίνας. Μια από τις καλύτερες προτάσεις που κυκλοφορούν πάνω στην ανακαίνιση κουζίνας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες εάν διαβάσετε το άρθρο μας σχετικά με την ανακαίνιση κουζίνας.
ανακαίνιση κουζίνας ανακαίνιση κουζίνας

Περισσότερες προσφορές ανακαίνισης κουζίνας

Και βεβαίως λάβετε υπόψη σας ότι κατά αυτό τον τρόπο δεν μπορεί εύκολα στην ελληνική αγορά να υπάρχουν τέτοιες προσφορές μία τέτοια κουζίνα σε τόσο χαμηλές τιμές.

.

.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ENFE.GR

Αναλαμβάνουμε μόνο ποιοτικές ανακαινίσεις. Ανακαίνιση μπάνιου και ανακαίνιση κουζίνας. Αντλίες θερμότητας. Φυσικό αέριο. Ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου. Πακέτα Ανακαίνισης.

SOCIAL MEDIA


Βασίλης Σταθόπουλος Ανακαινίσεις Σπιτιών ENFE 6972106553