×
Ανακαίνιση Σπιτιού Κόστος Ανακαίνισης Σπιτιού Πακέτα Ανακαίνισης Σπιτιού Ανακαίνιση Κουζίνας Έπιπλα Κουζίνας τιμές - προσφορές Ανακαίνιση Μπάνιου Έπιπλα Μπάνιου τιμές - προσφορές Ανακαίνιση Επαγγελματικού Χώρου
×
Κατασκευές Ανακαινίσεις
×
Πακέτα Ανακαίνισης Έπιπλα Κουζίνας Έπιπλα Μπάνιου
×
Αυτόνομη Θέρμανση Θέρμανση με Φυσικό Αέριο Αντλίες Θερμότητας Ενεργειακά Τζάκια Θερμοπρόσοψη Υγρομόνωση Κρυφός Φωτισμός
ESHOP ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΕΡΓΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΛΟΙΠΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ - ΑΥΤΟΝΟΜΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακαίνιση μπάνιου

Ανακαίνιση μπάνιου

Πως γίνεται η ανακαίνιση μπάνιου. Ανακαινίζουμε το μπάνιο μας και το κάνουμε λειτουργικό, άνετο και φιλικό


Προδιαγραφές της ανακαίνισης μπάνιου

Το μπάνιο σε ένα σπίτι είναι ένας χώρος όπου εκεί βρίσκουμε στιγμές χαλάρωσης (π.χ.μετά από 1 καλό ντούς), μπορούμε να αναζωογονηθούμε και να ηρεμήσουμε μετά από 1 κουραστική η αγχώδη ημέρα , μπορούμε να περιποιηθούμε και να φροντίσομε τον εαυτό μας , πολλές φορές μπορεί να μπούμε στο μπάνιο με μια στρεβλή ψυχολογία ενδεχομένως εκνευρισμένοι η αγχωμένοι από τους ρυθμούς της ζωής και σε λίγα λεπτά να βγούμε εντελώς διαφοροποιημένοι, απαλλαγμένοι από το άγχος και με αίσθημα αυτοπεποίθησης.

Για να έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε όλα αυτά σημαντικό ρόλο παίζει το πως σχεδιάζουμε το μπάνιο μας ούτως ώστε να είναι λειτουργικό , άνετο και φιλικό όπως επίσης και τα υλικά και προϊόντα που θα τοποθετηθούν (π.χ πλακάκια-επιπλο μπάνιου κ.τ.λ.) καθώς και το designe να αποτελούν έναν ιδανικό συνδυασμό ποιότητας - αισθητικής και λειτουργικότητας.

Στην enfe.gr έχουμε σχεδιάσει πάρα πολλά μπάνια στις ανακαινίσεις που πραγματοποιούμε με εκπληκτικό αποτέλεσμα.Στις περισσότερες των περιπτώσεων καταργούνται οι μπανιέρες επανασχεδιάζεται από την αρχή το μπάνιο με στόχευση να γίνει πιο λειτουργικό και πιο άνετο. Εκτός όμως από την λειτουργικότητα σημαντικό είναι και η αισθητική του μπάνιου, καθότι γενικά ένα όμορφο και καλαίσθητο περιβάλλον στο μπάνιο αποβάλει θετική ενέργεια σε βαθμό που να διαφοροποιεί και να βελτιώνει την ψυχολογία και την ενεργητική διάθεση όλης της οικογένειας.


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ


Έπιπλα μπάνιου enfe.gr – τιμές- προσφορές

Το έπιπλο μπάνιου είναι 1 από τα πολυχρησιμοποιημένα σημεία του σπιτιού. Και αυτό γιατί χρησιμοποιείτε από ολη την οικογένεια κατά μέσον όρο τουλάχιστον 5 ως 10 φορές την ημέρα από κάθε μέλος. Ειδικότερα τώρα με τον κορονοϊό η χρήση του πολλαπλασιάζεται καθημερινά.

Η προσωπική υγιεινή, η καθαριότητα των χεριών, ή προσωπική φροντίδα και ειδικότερα του προσώπου εκτελούνται μπροστά στον καθρέφτη του επίπλου μπάνιου. Εκεί αποθηκεύονται όλα τα προϊόντα προσωπικής υγιεινής και προσωπικής φροντίδας (σαπούνι, ξυριστικά, κολόνιες, καλλυντικά, χαρτιά υγείας, προσωπικά αντικείμενα, άπλυτα κ.τ.λ.) Για αυτούς τους λόγους το έπιπλο μπάνιου θα πρέπει να είναι πολύ καλής ποιότητας ανθεκτικό στη χρήση, την υγρασία, στη στρέβλωση και γενικά στο υγρό περιβάλλον του μπάνιου. Ο νιπτήρας δε θα πρέπει να είναι άνετος και αν είναι δυνατόν με περιμετρική ανύψωση για τη συγκέντρωση όλων των νερών, ο καθρέπτης του μεγάλος και φωτιζόμενος για την καθημερινή φροντίδα των προσώπων. Στην ουσία κατασκευάζουμε έπιπλα μπάνιου όλων των κατηγοριών αδιάβροχα και άφθαρτα εφαρμόζοντας μια νέα εμπορική πολιτική διαθέτοντας τα προϊόντα απ ευθείας στον καταναλωτή σε τιμές χονδρικής καθιερώνοντας το « τιμή χονδρικής για όλους ». Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να δείτε πολλά μοντέλα σε εκπληκτικές τιμές.


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ


.

.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ENFE.GR

Αναλαμβάνουμε μόνο ποιοτικές ανακαινίσεις. Ανακαίνιση μπάνιου και ανακαίνιση κουζίνας. Αντλίες θερμότητας. Φυσικό αέριο. Ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου. Πακέτα Ανακαίνισης.

SOCIAL MEDIA


Βασίλης Σταθόπουλος Ανακαινίσεις Σπιτιών ENFE 6972106553