Συρτάρια κουζίνας σε ανακαίνιση

Σε αυτό το video βλέπουμε συρτάρια κουζίνας από ανακαίνιση σπιτιού.

Ανακαίνιση σπιτιού

Στον σχεδιασμό της κουζίνας κατά την ανακαίνιση του σπιτιού βλέπετε ότι ο σχεδιαστής μας φρόντισε να τοποθετήσει πάρα πολλά συρτάρια. Αυτό αποτελεί εξαιρετική πρόταση ανακαίνισης διοτι τα συρτάρια είναι πολύ μεγάλη εξυπερέτηση για την νοικοκυρά. Προχωρώντας βλέπουμε εδώ δύο μεγάλα συρτάρια κατσαρολιέρες οι οποίες είναι κάτω από τον φούρνο και μία συρταριέρα δίπλα και άλλα συρτάρια. Τα συρτάρια χρησιμοποιούμε μηχανισμούς bloom. Ακολούθως  θα δείτε τώρα ένα συρτάρι, ορίστε πόσο εύκολα "κλικ" και ομαλά κλείνει.
Ανακαίνιση σπιτιού Ανακαίνιση σπιτιού

Συρτάρια στην ανακαίνιση κουζίνας

Όπως επίσης και τα υπόλοιπα συρτάρια βλέπετε πόσο ομαλά κλείνουν. Εστιάζοντας στις λεπτομέρειες της ανακαίνισης κουζίνας μπορούμε να παρατηρήσουμε οτι  κάτω από τα μάτια της κουζίνας έχουνε τοποθετηθεί δύο μεγάλα συρτάρια. Πολύ καλή επιλογή για την ανακαίνιση στην κουζίνα. Εύχρηστα και πολύ χρήσιμα για την νοικοκυρά. Βλέπετε οι μηχανισμοί "Bloom" πόσο εύκολα και αθόρυβα κλείνουν τα συρτάρια. Επίσης και κάτω από την κουζίνα και πάλι εδώ υπάρχουν δύο μεγάλα συρτάρια.
Συρτάρια στην ανακαίνιση κουζίνας Συρτάρια στην ανακαίνιση κουζίνας

Ανακαίνιση κουζίνας

Όταν όμως μιλάμε για ανακαίνιση κουζίνας δεν μένουμε μόνο στην επιφάνεια. Αναλαμβάνουμε κάνουμε όλο το πακέτο, και φροντίζουμε κάτω από την εντυπωσιακή εικόνα που δίνουν τα κορυφαία έπιπλα κουζίνας να υπάρχει εγγυημένη υδραυλική και ηλεκτρολογική εγκατάσταση. Εάν αναλάβουμε να κάνουμε ανακαίνιση σπιτιού σε παλιό σπίτι, τότε το πρώτο πράγμα με το οποίο πρέπει να ασχοληθούμε ξεκινώντας την ανακαίνιση κουζίνας είναι τα ηλεκτρικά και τα υδραυλικά.
ανακαίνιση κουζίνας ανακαίνιση κουζίνας

Ανακαίνιση στα υδραυλικά

Τα υδραυλικά για προφανείς λόγους. Όταν οι σωληνώσεις είναι παλιές, τότε η πιθανότητα βλάβης είναι αυξημένη. Και όταν λέμε βλάβη στα υδραυλικά εννοούμε διαρροή. Μια διαρροή στα υδραυλικά στην κουζίνα θα καταστρέψει τα ολοκαίνουργια εντυπωσιακά έπιπλα κουζίνας. Εμείς όμως όταν μιλάμε για ανακαίνιση σπιτιού εννοούμε ανακαίνιση που θα έχετε το σπίτι για σαράντα χρόνια χωρίς επιπλέον απαιτήσεις. Για να το επιτύχουμε αυτό, για να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα υπάρξει διαρροή, τοποθετούμε καινούργια υδραυλική εγκατάσταση. Επομένως ποτέ δεν θα αγχώνεστε για διαρροές.

Ανακαίνιση στα ηλεκτρολογικά

Το ίδιο σημαντικά είναι και τα ηλεκτρολογικά. Πλέον οι απαιτήσεις σε ηλεκτρική ενέργεια είναι πολλαπλάσιες αυτών που υπήρχαν πριν από σαράντα χρόνια. Πλέον η κουζίνα θέλει τη δική της παροχή. Αλλά και οι συσκευές όπως το πλυντήριο πιάτων, το μίξερ, ο απορροφητήρας, το μπλέντερ, όλα αυτά ίσως να μην καλύπτονται από την παλιά ηλεκτρική εγκατάσταση. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος για τον οποίο πριν από την ανακαίνιση στην κουζίνα και πριν από την τοποθέτηση των επίπλων κουζίνας ενδείκνυται να έχει προηγηθεί ανακαίνιση ηλεκτρικών και ανακαίνιση υδραυλικών.

Έπιπλα κουζίνας glass

Μια καταπληκτική πρόταση για την ανακαίνιση σπιτιού αποτελούν τα έπιπλα κουζίνας glass. Πρόκειται για έπιπλα κουζίνας που αποτελούνται μόνο από γυαλί και αλουμίνιο. Τα δύο αυτά υλικά, το γυαλί και το αλουμίνιο, ουσιαστικά είναι αθάνατα. Ειναι άφθαρτα στο χρόνο. Καθαρίζονται πανευκολα με τα πιο απλά υλικά, πανί, νερό και αζαξ. Η επιλογή των επίπλων κουζινας glass θα σας λύσει τα χέρια. Πανέμορφη κουζίνα, ιδιαίτερα εντυπωσιακή στο μάτι, και χωρίς να φοβάστε τις φθορές. Είναι μια επιλογή που την προτείνουμε ανεπιφύλακτα σε ανακαινίσεις σπιτιών.
Έπιπλα κουζίνας glass Έπιπλα κουζίνας glass

Ανακαίνιση

Η εταιρεία μας εξειδκεύεται στις ανακαινίσεις. Κάθε μορφής ανακαίνιση, όπως για παράδειγμα σπιτιού, καταστήματος, φαρμακείου, μπορούμε να την αναλάβουμε. Πατώστε εδώ για να μάθετε τα πάντα για την ανακαίνιση.
Ανακαίνιση Ανακαίνιση

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.