Πακέτα Ανακαίνισης

ΠΑΚΕΤΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Στην παρουσίαση των πακέτων μας προσπαθούμε να περιγράψουμε τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε όσο πιο αναλυτικά μπορούμε, ούτως ώστε να γνωρίζετε από την αρχή πόσο θα πληρώσετε, τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, την χρηματική αξία, τις εγγυήσεις των προϊόντων που θα τοποθετήσουμε, όπως και όλες τις εργασίες των συνεργείων μας έτσι ώστε να μην υπάρχουν πουθενά κρυφές χρεώσεις και θολά ή αδιευκρίνιστα σημεία, με συνέπεια να υπάρξουν προστριβές κατά την διάρκεια των εργασιών .

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ.


Λαμβάνοντας υπόψην ότι η οι τιμές των πακέτων είναι απόλυτα ακριβής, σε κάθε πακέτο περιλαμβάνονται ποσοτικοποιημένα και κοστολογημένα υλικά και προϊόντα με ακριβή περιγραφή των τεχνικων και ποιοτικών χαρακτηριστικών Καθώς και την αξία Των προϊόντων και υλικών πράγμα το οποίο σημαινει ότι Οδηγό όχι ανακαίνισης με οδηγό το πακέτο που ταιριάζει στο δικό σας ακίνητο μπορείτε με μεγάλη προσέγγιση να προσδιορίσετε για το κόστος της δική σας ανακαίνισης.

Για να υπάρχει ενα μέτρο συγκρισης σχετικά με τον τρόπο που εκτελούνται οι ανακαινίσεις γενικα στην αγορα παρουσιάζουμε 2 κατηγορίες πακέτων

2) Τα πακέτα LUXURI Τα πακέτα αυτά περιλαμβάνουν τοποθέτηση και εφαρμογή υλικών και προϊόντων υψηλών προδιαγραφών με Υψηλα ποιοτικά χαρακτηριστικά,και ο τρόπος με τον οποίο θα εκτελεστούν οι εργασίες θα είναιΣύμφωνα με :

Την αναλυτική περιγραφή υπό μορφήν κειμένου και video εφαρμογής που περιγράφονται αναλυτικά τόσο στην Αναλυτική Περιγραφή Εκτέλεσης Εργασιών (Α.Π.Ε.Ε.) των πακέτων, τόσο και στον « οδηγό ανακαίνισης enfe.gr » από τα οποία ΚΑΙ ΤΑ 2 σας προτείνουμε να τα μελετήσετε προσεκτικά διότι εκεί περιλαμβάνονται Εξειδικευμένες πληροφορίες και περιγραφές που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού. .

1)Τα πακέτα LUX ECONOMY (Οικονομικά πακέτα) για τα οποία τα υλικά και προϊόντα που χρησιμοποιούνται καθώς και ο τρόπος που εκτελούνται οι εργασίες είναι μέτριας ποιότητας δηλαδή η κοινώς λεγόμενες στην πιάτσα « εργολαβικές ανακαινίσεις » οι οποίες εφαρμόζονται στο 95% των περιπτώσεων. Σας τα παρουσιάζουμε αποκλειστικά και μόνο για να μπορεί να υπάρχει μέτρο σύγκριση σχετικά με το πώς λειτουργει ο χώρος μας και πως λειτουργουμε εμεις αλλά δεν σας τα προτείνουμε

Τα πακέτα μας για μικρο χρνικό διαστημα ειναι σε προσφορές . Και σας προτείνουμε να τα μελετήσετε και τα 2 για να μπορείτε να επιλέξετε ποιο ταιριάζει καλύτερα στην περιπτωση σας.

ΕΠΙΛΕΧΤΕ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΜΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

ΠΑΚΕΤΑ LUXURI

(Ποιοτική και πολυτελής κατασκευή)

Δείτε εδώ τα ΠΑΚΕΤΑ LUXURI

ΠΑΚΕΤΑ LUX ECONOMY

(Oικονομική-εργολαβική κατασκευή)

Δείτε εδώ τα πακέτα Lux Economy

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.