ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

enfe-logo

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ  πριν επικοινωνήσετε μαζί μας δειτε το παρακάτω ενημερωτικό video

« για να μας γνωρίσετε » με τίτλο « επικοινωνία  enfe ανακαινίσεις»

Σταθερό τηλέφωνο: 210 2828977

Κινητό τηλέφωνο: 6932 340645

email: fine-eurohome@hotmail.com

ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ https://www.enfe.gr:

Σταθόπουλος Βασίλειος

Εάν επιθυμείτε περισσότερη ενημέρωση δείτε το παρακάτω video με τίτλο « πακέτα ανακαίνισης σπιτιών ». Στο video περιλαμβάνονται απαραίτητες διευκρινίσεις σχετικά με τις 2 κατηγορίες των πακέτων μας καθώς επισης με ποιόν τρόπο μπορείτε να υπολογίσετε από μόνοι σας με βάση τα πακέτα μάς το κόστος για τη δική σας ανακαίνιση.

Εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε 1 ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά το τι σημαίνει «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ» δείτε το παρακάτω video με τίτλο.

« οδηγόςΑνακαινίσης enfe.gr ».

O « οδηγός ανακαίνισης είναι 1 προσφορά της enfe.gr και είναι 1 απαραίτητο εργαλείο για όσους χτιζουν ή ανακαινίζουν διότι περιλαμβάνεται λεπτομερειακή ενημέρωση που δεν μπορείτε να την βρείτε πουθενά αλλού, Σχετικά με το ποιά είναι τα πλέον κατάλληλα προϊόντα και υλικά, καθώς και με ποιόν τρόπο πρέπει να εκτελεστούν οι εργασίες για να επιτευχθεί 1 ποιοτική ανακαίνιση με αντοχή και διάρκεια στο χρόνο.

Με αυτό το εργαλείο αποκτάτε πληρη και αναλυτική ενημέρωση για τα πάντα που έχουν σχέση με την ανακαίνιση, ούτως ώστε να μην μπορεί να σας κορόιδεψει κανεις  και φυσικα ουτε και  εμεις.

   

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Πατήστε εδώ για να ενημερωθείτε για το πλαίσιο λειτουργίας.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.