Ανακαίνιση στον Άλιμο

Εδώ έχουμε ανακαίνιση στον Άλιμο. Βλέπουμε την κουζίνα. Εδώ βλέπουμε ένα άλλο τμήμα της κουζίνας κατασκευασμένο από έγχρωμο κρύσταλλο λακοπέλ. Βλέπουμε τα κάτω ντουλάπια, την αντανάκλαση που έχουν τα ντουλάπια. Η πλάτη της κουζίνας από γκρι κρύσταλλο. Εδώ βλέπουμε την κυρίως κουζίνα κατασκευασμένη και αυτή από έγχρωμο κρύσταλλο λακοπέλ σε πλαίσιο αλουμινίου. Η πλάτη της κουζίνας αποτελεί μια πανέμορφη κατασκευή που θα αρέσει καταρχήν σε εσάς αλλά και στους επισκέπτες του σπιτιού σας. Διότι πλέον την κουζίνα δεν την κρύβουμε. Η κουζίνα αποτελεί και αυτή ένα έπιπλο το οποίο θέλουμε να το δείχνουμε στους επισκέπτες που μπαίνουν στο σπίτι μας. Η κουζίνα αποτελεί πολύ βασικό κομμάτι σε μια ανακαίνιση σπιτιού.
Ανακαίνιση στον Άλιμο Ανακαίνιση στον Άλιμο

Συρτάρια κουζίνας στην ανακαίνιση του σπιτιού στον Άλιμο

Βλέπουμε πόσο όμορφα είναι τα ντουλάπια τα οποία διαφοροποιείται η αντανάκλαση τους από την οπτική γωνία και από το φωτισμό. Βλέπουμε τα κάτω ντουλάπια, συρτάρια «Bloom». Τα συρτάρια αυτά είναι πολύ πρακτικά κα αφάνταστα εξυπηρετικά. Βλέπετε πόσο ομαλά κλείνουν. Μεγάλα συρτάρια χωράνε μέσα τα πάντα. Βλέπουμε πόσο ομαλά κλείνει τα συρτάρια «Bloom». Άλλη μία συρταριέρα με βαθιά συρτάρια, βλέπουμε το κλείσιμο τους.
Συρτάρια κουζίνας στην ανακαίνιση του σπιτιού Συρτάρια κουζίνας στην ανακαίνιση του σπιτιού
Η τροφοθήκη στην ανακαίνιση στον Άλιμο. Όλα αυτά τα συρτάρια στην κουζίνα διευκολύνουν πολύ τη ζωή της νοικοκυράς. Βλέπουμε το εσωτερικό τμήμα από τα πορτάκια της κουζίνας, πλαίσιο αλουμινίου, ομαλότατο κλείσιμο, χωρίς θόρυβο. Πάνω συρτάρια βλέπετε πως ανοίγουν. Όλη η κουζίνα, από άλλη οπτική γωνία. Και εδώ το έξτρα κουζινάκι με ψυγείο και πλάτη κουζίνας από γκρι κρύσταλλο. Όλα κρυστάλλινα.

Ανακαίνιση στον Άλιμο με ενοποίηση ορόφων

Εσωτερική σκάλα για το σπίτι τον Άλιμο. Σε αυτό το κτίριο ενοποιήσαμε δύο ορόφους με εσωτερική σκάλα και έγινε μεζονέτα. Βλέπουμε τη σκάλα. Η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει κάθε είδους παρεμβάσεις σε ένα σπίτι κατά την ανακαίνιση αυτού. Από γκρέμισμα τοίχου, από γύψινες κατασκευές και χωρίσματα, από εσωτερικές σκάλες. Οτιδήποτε προκύψει και χρειαστεί κατά την ανακαίνιση του σπιτιού σας, είμαστε σε θέση να το πραγματοποιήσουμε.
Ανακαίνιση στον Άλιμο με ενοποίηση ορόφων Ανακαίνιση στον Άλιμο με ενοποίηση ορόφων

Εργασίες ανακαίνισης στον Άλιμο

Άλλωστε όταν ξεκινήσει η ανακαίνιση, καλό είναι να γίνουν όλες οι εργασίες ανακατασκευής που ενδεχομένως έχει ανάγκη ένα σπίτι. Διότι εφόσον θα μπουν τα συνεργεία και εφόσον θα γίνουν πολλές από τις εργασίες ανακαίνισης, καλό θα είναι να γίνουν όλες με τη μια.
ανακαίνιση σπιτιού στον άλιμο ανακαίνιση σπιτιού στον άλιμο
Διότι το σπίτι το φτιάχνεις μια φορά και μένεις μέσα σε αυτό για πάντα. Αυτό είναι το σλόγκαν της εταιρείας μας, το σύνθημά μας. Πάντα αναλαμβάνουμε ποιοτικές ανακαινίσεις. Πάντα φροντίζουμε να παραδίδουμε εργασίες ανακαίνισης με αντοχή στο χρόνο, σπίτια που θα τα απολαμβάνετε για πολλές δεκαετίες.
Εργασίες ανακαίνισης στον Άλιμο Εργασίες ανακαίνισης στον Άλιμο

Ανακαίνιση κουζίνας

Όλα αυτά εντάσσονται στο πλαίσιο μιας ανακαίνισης κουζίνας. Η εταιρεία μας διαθέτει εξαιρετικού επιπέδου τεχνογνωσία σε θέματα ανακαίνισης κουζίνας. Αυτό που αξίζει τον κόπο να προσέξετε ιδιαίτερα όσον αφορά την ανακαίνιση στην κουζίνα είναι τα έπιπλα κουζίνας από γυαλί και αλουμίνιο, τα οποία ονομάζονται έπιπλα κουζίνας glass.
ανακαίνιση στην κουζίνα ανακαίνιση στην κουζίνα
Αυτή η κατασκευή έχει το πολύ δυνατό πλεονέκτημα ότι μένει άφθαρτη στο χρόνο. Και νερό να πέφτει συχνά πάνω του, δεν παθαίνει τίποτα. Και να το χτυπάει συχνά ο ήλιος, δεν χάνει το χρώμα του ούτε την ποιότητά του. Μπορείτε να το καθαρίσετε με οτιδήποτε καθαριστικό θέλετε. Το γυαλί είναι άφθαρτο, δεν παθαίνει τίποτα. Μπορείτε να δείτε όλες μας τις προτάσεις για την ανακαίνιση κουζίνας πατώντας εδώ.
Ανακαίνιση κουζίνας Ανακαίνιση κουζίνας

Οδηγός για την ανακαίνιση σπιτιού

Σύντομα θα κυκλοφορήσει στην ιστοσελίδα μας ο οδηγός ανακαίνισης. Ήδη έχουμε αναρτήσει πολλές συμβουλές και πολλές οδηγίες πάνω στον τρόπο που πρέπει να γίνεται μια ανακαίνιση σπιτιού. Τι υλικά πρέπει να χρησιμοποιηθούν, πως ενδείκνυται να γίνουν οι εργασίες ανακαίνισης. Αυτό το κάνουμε για να σας βοηθήσουμε να αξιολογήσετε την ποιότητα μιας ανακαίνισης. Να μπορείτε να επιβλέψετε την ποιότητα της εργασίας των συνεργείων αλλά και την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται. Αυτές οι συμβουλές που δώσαμε έτυχαν πολύ θερμής απήχησης στο κοινό. Και γιαυτό το λόγο σας ετοιμάζουμε τον πλήρη οδηγό ανακαίνισης ο οποίος θα αναρτηθεί σύντομα στην ιστοσελίδα μας.
Οδηγός για την ανακαίνιση σπιτιού Οδηγός για την ανακαίνιση σπιτιού

Ανακαινίσεις σπιτιών

Η εταιρεία μας enfe.gr αναλαμβάνει ανακαινίσεις πανελλαδικά. Έχουμε έδρα στην Αθήνα, στη Μεταμόρφωση Αττικής, όμως μπορούμε να αναλάβουμε κάθε μορφής ανακαίνιση σε οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας.
ανακαινίσεις πανελλαδικά ανακαινίσεις πανελλαδικά
Αναλαμβάνουμε μόνο ποιοτικές ανακαινίσεις. Τι σημαίνει αυτό. Ότι δεν κάνουμε προχειροδουλειές. Ότι φροντίζουμε ώστε να παραδίδουμε εργασίες ανακαίνισης που θα διαρκέσουν πολλές δεκαετίες. Θέλουμε ο ιδιοκτήτης να μπεις στο καινούργιο ανακαινισμένο σπίτι του και να το απολαμβάνει επί σαράντα χρόνια χωρίς φθορές και χωρίς καταστροφές υλικών.
Ανακαινίσεις σπιτιών Ανακαινίσεις σπιτιών
Έχουμε καινοτόμες προτάσεις ανακαίνισης σε όλους τους τομείς. Κορυφαίες καινοτομίες αποτελούν τα έπιπλα glass τα οποία τοποθετούνται στο μπάνιο, στην κουζίνα και στις ντουλάπες. Ποιοτικές ανακαινίσεις, παραδίδουμε σπίτια που θα τα απολαύσετε για πολλά χρόνια χωρίς ανάγκη νέας ανακαίνισης. Αξίζει τον κόπο να δείτε φωτογραφίες από κουζίνες glass στην ιστοσελίδα μας. Εξαιρετικές προτάσεις για ανακαίνιση στις ντουλάπες με επένδυση glass. Καταπληκτικές προτάσεις για την ανακαίνιση του μπάνιου σας. Στην enfe έχουμε τη δυνατότητα να σας ενημερώσουμε για όλες τις λεπτομέρειες σε κάθε εργασία ανακαίνισης. Μπορείτε να τα βρείτε όλα αναλυτικά στον οδηγό ανακαίνισης. Για όλων των ειδών τις ανακαινίσεις, για όλα όσα χρειάζεται μια ανακαίνιση σπιτιού μπορείτε να ενημερώνετε στην κεντρική μας ιστοσελίδα.
ανακαίνιση σπιτιού ανακαίνιση σπιτιού

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.