Ανακαίνιση στις κλειδαριές

Ανακαίνιση στις κλειδαριές σημαίνει αυτόματο κλείδωμα ACCESS CONTROL για εισόδους πολυκατοικιών και διαμερισμάτων. Αποκτήστε 100% αντιδιαρρηκτική προστασία.

Ανακαίνιση και αντιδιαρρηκτική προστασία

Για εισόδους πολυκατοικιών διαμερισμάτων και μονοκατοικιών θα σας δείξουμε τώρα πως λειτουργεί το σύστημα ACCESS CONTROL. Θα μάθετε πως με αυτό το τρόπο διασφαλίζουμε 100% αντιδιαρρηκτική προστασία στην είσοδο της πολυκατοικίας μας και στα διαμερίσματά μας. Είναι η καλύτερη πρόταση για την ασφάλεια της πολυκατοικίας.
Ανακαίνιση και αντιδιαρρηκτική προστασία Ανακαίνιση και αντιδιαρρηκτική προστασία

Ανακαινίσεις σπιτιών

Η αύξηση της εγκληματικότητας από τη μια, και η πρόοδος της τεχνολογίας από την άλλη, αύξησαν την ανάγκη αντιδιαρρηκτικής προστασίας στις ανακαινίσεις σπιτιών. Ιδιαίτερα στους χαμηλούς ορόφους πολυκατοικιών, οι ανακαινίσεις σπιτιών πραγματοποιούνται με κύριο γνώμονα την ασφάλεια. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αυξήσουμε την ασφάλεια σε μια ανακαίνιση σπιτιού. Σε αυτό το άρθρο επικεντρωνόμαστε στις κλειδαριές. Θα μάθετε πως μπορούμε να ενισχύσουμε την ασφάλεια επιλέγοντας κατάλληλη κλειδαριά σε μια ανακαίνιση σπιτιού ή πολυκατοικίας.
Ανακαινίσεις σπιτιών Ανακαινίσεις σπιτιών

Πως λειτουργεί η κλειδαριά

Σε αυτή εδώ την είσοδο της πολυκατοικίας έχουμε τοποθετήσει το αντιδιαρρηκτικό σύστημα ACCESS CONTROL με έλεγχο πρόσβασης στην είσοδο της πολυκατοικίας. Θα σας δείξουμε τώρα πως λειτουργεί. Καταρχήν έχει τοποθετηθεί πάνω από την κανονική κλειδαριά που έχει η πολυκατοικία μια δεύτερη κλειδαριά, ηλεκτρονική κλειδαριά η οποία διαθέτει πύρο κλειδώματος. Ο οποίος πύρος κλειδώνει ακριβώς απέναντι στο αντίκρισμα εδώ που είναι η τρύπα και ασφαλίζει η πόρτα της πολυκατοικίας αυτόματα.
Πως λειτουργεί η κλειδαριά Πως λειτουργεί η κλειδαριά

Πως λειτουργεί το κλειδί

Αυτό εδώ είναι το κλειδί της πολυκατοικίας, βλέπουμε ότι με το κλειδί εφόσον έχουμε τοποθετήσει το σύστημα μας η κλειδαριά δεν ανοίγει. Και όχι μόνο για την πολυκατοικία. Μπορούμε άνετα να το εφαρμόσουμε σε ανακαίνιση σπιτιού για το κλειδί της πόρτας εισόδου του διαμερίσματος. Πολλοί μας ζητάνε επιλογές που αυξάνουν την ασφάλεια στις ανακαινίσεις σπιτιών.
Πως λειτουργεί το κλειδί Πως λειτουργεί το κλειδί

Μαγνητική κλειδαριά

Όλοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας έχουνε αυτή εδώ την μαγνητική κλειδαριά, αυτή την μαγνητική κάρτα η οποία κάθε κάρτα έχει έναν συγκεκριμένο κωδικό. Εδώ είναι ο καρταναγνώστης ο οποίος λειτουργεί με δύο τρόπους είτε με την κάρτα με κωδικό, ηλεκτρονική κάρτα με κωδικό την οποία σας την δείξαμε πριν είτε με κωδικό το οποίο τον πληκτρολογούμε και τον γνωρίζει μόνο ένας άνθρωπος.
Μαγνητική κλειδαριά Μαγνητική κλειδαριά
Πλησιάζοντας λοιπόν αυτή την στιγμή την κάρτα μας στον καρταναγνώστη ακούγεται ένα "κρακ" και αυτή τι στιγμή η πόρτα μας βλέπετε ανοίγει και κλειδώνει σε λίγο ακούγεται ένας χαρακτηριστικός θόρυβος ¨κρακ¨ το ακούσατε το οποίο σημαίνει ότι η πόρτα έχει ήδη κλειδώσει αυτόματα από μόνη της και ότι το κλείδι μας είναι άχρηστο διότι με το κλειδί δεν ανοίγει η πόρτα. Η πόρτα θα επαναλάβουμε πως ανοίγει. Πλησιάζουμε την κάρτα μας στον καρταγνώστη βλέπετε ανάβει το φως και ακούγεται ένα ¨κρακ¨ και η πόρτα ανοίγει αυτόματα και κλειδώνει πάλι αυτόματα ακούστε σε λίγη ώρα το χαρακτηριστικό ¨κρακ¨ αυτή τι στιγμή έχει μπει ο ηλεκτροπύρος και η πόρτα έχει κλειδώσει δεν ανοίγει και δεν παραβιάζεται με τίποτα.

Πως βγαίνουμε από πολυκατοικία που έχει μαγνητική κλειδαριά

Θα δούμε τώρα πως βγαίνουμε από την είσοδο της πολυκατοικίας από το εσωτερικό της πολυκατοικίας.  Όταν θέλουμε να βγούμε έξω υπάρχει εδώ μια οδηγία προς τους κατοίκους ή τους επισκέπτες οι οποίοι δεν γνωρίζουν πως πρέπει να βγουν. Διότι αυτή τι στιγμή, αν ανοίξουμε προσπαθήσουμε να την ανοίξουμε την πόρτα με το χερούλι, η πόρτα είναι αυτόματα κλειδωμένη και δεν ανοίγει για να ανοίξουμε την πόρτα λοιπόν πατάμε εσωτερικά αυτό το κουμπί που λέει «EXIT» και ακούγεται ένα ¨κρακ¨ και η πόρτα μας έχει ανοίξει. Τώρα η πόρτα κλείδωσε θα ακουστεί ένα χαρακτηριστικό ¨κρακ¨ και αυτή τι στιγμή έχει κλειδώσει αυτόματα. Δοκιμάζουμε λοιπόν να ανοίξουμε την πόρτα η οποία έχει κλειδώσει αυτόματα και δεν ανοίγει. Για να την ανοίξουμε πρέπει να πιέσουμε το «EXIT» κλειδώνειξεκλειδώνει ο ηλεκτροπύρος και η πόρτα μας είναι ανοιχτή. Ξανακλειδώνει πάλι η πόρτα.

Προστασία 24 ώρες το 24ωρο

Και αμέσως βγαίνουμε πάλι έξω επαναλαμβάνοντας το ίδιο το οποίο κάναμε στην αρχή, το οποίο βλέπουμε ότι με το κλειδί η πόρτα μας δεν ανοίγει. Επαναλαμβάνουμε για μία άλλη φορά το πως μπαίνουμε στην είσοδο της πολυκατοικίας και πως η πόρτα μας παραμένει 24 ώρες το 24ωρο κλειδωμένη χωρίς να χρειάζεται να υπάρχουν διαμάχες μεταξύ των ενοίκων ποιος ξέχασε, ποιος πρέπει να κλειδώσει την πόρτα κλπ. Η πόρτα λοιπόν 24 ώρες το 24ωρο είναι κλειδωμένη και οι μόνοι οι οποίοι έχουν πρόσβαση αυτή τι στιγμή την δυνατότητα να μπουν στο σπίτι είναι μόνον όσοι έχουν αυτήν εδώ την μαγνητική κάρτα με έναν συγκεκριμένο κωδικό το επαναλαμβάνουμε για μία τελευταία φορά πλησιάζουμε αναγνωρίζεται η πόρτα είναι ανοιχτή.
Προστασία 24 ώρες το 24ωρο Προστασία 24 ώρες το 24ωρο
Κλείνει ξανά η πόρτα ακούγεται ένας χαρακτηριστικός ήχος η πόρτα αυτή τι στιγμή είναι κλειδωμένη δεν ανοίγει με τίποτα και όπως σας είπαμε πριν κάθε μία κάρτα έχει κάθε κάτοικος μιας πολυκατοικίας έχει έναν συγκεκριμένο κωδικό, αν λοιπόν κάποιος χάσει μία κάρτα, έχουμε την δυνατότητα μέσα από αυτό το πληκτρολόγιο, ειδικό μενού το οποίο διαθέτει να διαγράψουμε τον συγκεκριμένο κωδικό ούτως ώστε για να έχει κλαπεί μία κάρτα ή έχει ήδη ακυρωθεί άρα με αυτή την συγκεκριμένη κάρτα η οποία έχει είτε έχει χαθεί είτε έχει κλαπεί δεν λειτουργεί άρα αυτός ο οποίος θα την βρει ή θα την κλέψει δεν θα έχει την δυνατότητα πρόσβαση στο χώρο.

Είσοδος επισκέπτη στην πολυκατοικία

Θα δούμε τώρα πως μας ανοίγουν όταν βρισκόμαστε έξω από την πολυκατοικία, ως επισκέπτες. Ένας επισκέπτης όταν έρχεται από έξω και πατήσει το κουδούνι μίας πολυκατοικίας πως ανοίγει και πως κλειδώνει η πόρτα. Φτάνουμε εδώ που είναι η θυροτηλεόραση ή το θυροτηλέφωνο εδώ πατάμε ένα κουδούνι και περιμένουμε. Ακούστηκε το "κρακ" ο ιδιοκτήτης μας άνοιξε και μπορούμε πλέον να μπούμε στην πολυκατοικία. Μπήκαμε λοιπόν στην πολυκατοικία την οποία μας άνοιξε ο ιδιοκτήτης η είσοδος της οποίας μετά το ¨κρακ¨ που ακούσατε έχει ήδη ασφαλίσει έχει κλειδώσει από μόνη της η πόρτα. Άρα δεν υπάρχει η δυνατότητα σε έναν ανεπιθύμητο επισκέπτη να μπει παράλληλα μέσα στην είσοδο της πολυκατοικίας την στιγμή που αυτόματα αμέσως μετά το κλείσιμο η πόρτα κλείνει και κλειδώνει αυτόματα.
Είσοδος επισκέπτη στην πολυκατοικία Είσοδος επισκέπτη στην πολυκατοικία

Πως ανοίγει η κλειδαριά

Για να βγούμε τώρα έξω λοιπόν πατάμε από μέσα και ανοίγει η πόρτα μας, ο επισκέπτης βγαίνει η πόρτα κλείνει ακούγεται το χαρακτηριστικό "κρακ" έχει ήδη κλειδώσει ηλεκτρονικά η πόρτα και δεν παραβιάζεται.
Πως ανοίγει η κλειδαριά Πως ανοίγει η κλειδαριά

Πρόταση ανακαίνισης που ενισχύει την ασφάλεια

Βάλτε λοιπόν και εσείς ένα αυτόματο ηλεκτρονικό κλείδωμα στην είσοδο της πολυκατοικίας σας ή στο διαμέρισμα σας. Πλέον έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε 100% αντιδιαρρηκτική προστασία και ασφάλεια σπιτιού από την Enfe.gr.

Ανακαίνιση σπιτιού

Ένα από τα σημαντικότερα θέματα σε μια ανακαίνιση σπιτιού είναι η ασφάλεια και η αντιδιαρρηκτική προστασία. Στο άρθρο αυτό αναφερθήκαμε στις εισόδους πολυκατοικιών. Όμως η προτεινόμενη λύση μπορεί να εφαρμοστεί άνετα και σε ανακαίνιση σπιτιού. Είναι μια εξαιρετική πρόταση για ανακαινίσεις σπιτιών διότι θα σας κάνει να νιώθετε πολύ πιο ασφαλείς μέσα στο σπίτι σας. Η enfe σας ενημερώνει για όλα τα θέματα που αφορούν την ανακαίνιση σπιτιού.
Ανακαίνιση σπιτιού Ανακαίνιση σπιτιού

Ενίσχυση της ασφάλειας με την ανακαίνιση σπιτιού

Σε μια ανακαίνιση σπιτιού η ασφάλεια μπορεί να ενισχυθεί με πολλούς τρόπους. Μπορούμε να τοποθετήσουμε κουφώματα με πολλαπλά κλειδώματα που θα αποτρέψουν τον επίδοξο διαρρήκτη. Μπορούμε να τοποθετήσουμε πολύ ασφαλή κουφώματα αλουμινίου ή pvc. Μια καλή πρόταση ανακαίνισης σπιτιού που ενισχύει την ασφάλεια του σπιτιού είναι η τοποθέτηση θωρακισμένης πόρτας. Και βέβαια η μαγνητική κλειδαριά ενισχύει πολύ την αντιδιαρρηκτική προστασία σε μια ανακαίνιση σπιτιού.
Ενίσχυση της ασφάλειας με την ανακαίνιση σπιτιού Ενίσχυση της ασφάλειας με την ανακαίνιση σπιτιού

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.