Ανακαίνιση στα χρώματα

Ανακαινίζοντας ένα σπίτι και αυτό υπό την έννοια όπως το αντιλαμβανόμαστε εμείς στην enfe.gr σημαίνει το εξής. Ότι μια ανακαίνιση σπιτιού σημαίνει ότι ολοκληρώνοντας την ανακαίνιση το σπίτι για 40 χρόνια δεν θα χρειαστεί καμία απολύτως παρέμβαση.
Ανακαίνιση στα χρώματα Ανακαίνιση στα χρώματα

Ποιοτική ανακαίνιση

Αυτό εννοούμε ποιοτική ανακαίνιση. Θα σας δείξουμε σχετικά με τα χρώματα στην ανακαίνιση. Τι προβλήματα παρουσιάζονται στα παλιά σπίτια και πως θα διασφαλίσουμε εμείς ότι ο καινούργιος χρωματισμός ο οποίος θα κάνουμε δεν θα παρουσιάσει στην συνέχεια προβλήματα. Δηλαδή πως θα επιτύχουμε να έχει μεγάλη διάρκεια ζωής το αποτέλεσμα της ανακαίνισης.
Ποιοτική ανακαίνιση Ποιοτική ανακαίνιση

Εργασίες ανακαίνισης

Εδώ βλέπουμε την τοιχοποιία του σπιτιού, είμαστε στην μέση περίπου των εργασιών μιας ανακαίνισης. Έχουνε στρωθεί τα πλακάκια και τώρα φτιάχνουμε τις τοιχοποιίες. Κάνουμε προετοιμασία ούτως ώστε να επακολουθήσει ο τελικός χρωματισμός. Όμως όπως θα δείτε εδώ πάρα πολλά χρώματα δεν έχουν καλή πρόσφυση με τον υφιστάμενο σουβά. Αυτό αποτελεί ένα πρόβλημα που καλούμαστε να λύσουμε κατά την ανακαίνιση. Διότι ως αποτέλεσμα πάρα πολύ εύκολα θα αποκολλούνται τα πλακίδια.
Εργασίες ανακαίνισης Εργασίες ανακαίνισης

Ανακαίνιση με ποιοτικά χρώματα

Και βεβαίως εάν δεν μπούμε στην διαδικασία αποκόλλησης των χρωμάτων τα οποία δεν έχουν καλή πρόσφυση αυτό σημαίνει το εξής. Ναι μεν βέβαια ότι θα παρουσιάσουμε στον ιδιοκτήτη ένα σπίτι το οποίο θα είναι φρεσκοβαμμένο όμορφο και ωραίο. Όμως σε λίγα χρόνια θα αρχίσουν τα χρώματα να κρεμάνε και εκεί θα υπάρχουν προβλήματα. Υπό αυτή την έννοια λοιπόν λέμε ότι μια ανακαίνιση για να διασφαλίζει τις προϋποθέσεις που προαναφέραμε θα πρέπει να γίνει με το σωστό τρόπο και με τα καλύτερα υλικά.
Ανακαίνιση με ποιοτικά χρώματα Ανακαίνιση με ποιοτικά χρώματα

Ρωγμές στην τοιχοποιία

Και εδώ βλέπουμε πιο καθαρά ότι αφαιρέσαμε τα χρώματα ότι εδώ η τοιχοποιία υπάρχει μια ρωγμή. Λοιπόν σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επισκευαστούν οι ρωγμές με υλικά και τελικό το οποίο θα είναι ένα ρητινούχο γαλάκτωμα υπερενισχυμένο για να επιτύχουμε την σταθεροποίηση στην τοιχοποιία.
Ρωγμές στην τοιχοποιία Ρωγμές στην τοιχοποιία

Ανακαίνιση στα χρώματα οροφής

Εδώ εξετάζουμε θέματα που αφορούν την ανακαίνιση στα χρώματα οροφής. Βλέπουμε εδώ την οροφή του σπιτιού. Πόσο εύκολα αποκολλούνται τα χρώματα. Αυτό μας τονίζει την ανάγκη ανακαίνισης στα χρώματα. Και βγάλε εδώ που υπάρχει ρωγμή, εκεί που υπάρχει ρωγμή. Και δεξιά και αριστερά από τη ρωγμή, και από τη δεξιά εκεί που έχει ρωγμή εκεί.
Ανακαίνιση στα χρώματα οροφής Ανακαίνιση στα χρώματα οροφής

Αναγνώριση προβλημάτων στα χρώματα

Βλέπουμε στο σημείο το οποίο προηγουμένως αποκολλούσαν τόσο εύκολα τα χρώματα. Διότι το ταβάνι έχει ρηγματώσεις και αυτές βεβαίως για να μην παρουσιαστεί το ίδιο φαινόμενο θα πρέπει να επισκευαστούν με τον τρόπο τον οποίο προανέφερα. Βλέπετε σε γενικές γραμμές πόσα χρώματα έχουν αποκολληθεί από την υφιστάμενη τοιχοποιία. Δεδομένου ότι σε ορισμένα σημεία έχουμε χρησιμοποιήσει ένα υλικό τεστ. Το τεστ αυτό το εφαρμόζουμε στην enfe.gr το οποίο μας δίνει την δυνατότητα να ελέγξουμε την πρόσφυση των υφιστάμενων χρωμάτων των παλιό σοβά και δεύτερον αν και που υπάρχουν ρηγματώσεις στο υπόλοιπο σοβά.
Αναγνώριση προβλημάτων στα χρώματα Αναγνώριση προβλημάτων στα χρώματα

Έλεγχος χρωμάτων στο ταβάνι

Θα πρέπει λοιπόν να ακολουθηθεί όλη η διαδικασία που εφαρμόζουμε σε τέτοιου είδους περιπτώσεις σε ανακαίνιση σπιτιού.  Βλέπετε το ταβάνι με την ένα ειδικό υλικό το οποίο το περάσαμε πριν το ταβάνι αυτό είχε αυτή την εικόνα. Δεν παρουσίαζε πουθενά ρηγμάτωση. Όταν λοιπόν με το ειδικό τεστ που χρησιμοποιούμε στην enfe.gr εμείς το περάσαμε με ένα ειδικό υλικό για να ελέγξουμε της ρηγματώσεις αν θέλετε και την πρόσφυση των χρωμάτων. Βλέπετε ότι αυτή τι στιγμή όλα τα χρώματα εκεί υπάρχουν που υπάρχουν ρηγματώσεις. Όλα τα χρώματα αποκολλήθησαν και είναι έτοιμα να πέσουν. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να εντοπίσουμε που υπάρχουν σφάλματα στις τοιχοποιίες να αφαιρέσουμε τα παλιά χρώματα να επισκευάσουμε τις ρηγματώσεις ώστε να προλάβουμε προβλήματ αγια πολλές δεκαετίες μετά την ανακαίνιση του σπιτιού. Βλέπετε εδώ πως παλιά είναι η κατάσταση στην οροφή μετά το ειδικό υγρό το οποίο παρουσιάσαμε όπου εκεί εμφανίστηκαν πλέον τα σημεία τα οποία είναι προβληματικά. Και μας δίνει την δυνατότητα αυτό να αφαιρέσουμε τα χρώματα τα οποία αφαιρούνται, να επισκευάσουμε την τοιχοποιία και στην συνέχεια να σπατουλάρουμε το σπίτι από την αρχή όλο ούτως ώστε να αποκτήσει μια λεία και ενιαία επιφάνεια.
Έλεγχος χρωμάτων στο ταβάνι Έλεγχος χρωμάτων στο ταβάνι

Σταθεροποίηση χρωμάτων στην ανακαίνιση

Στην συνέχεια σταρωθεί με αστάρι υψηλής διείσδυσης το οποίο στερεώνει πλέον ότι υπάρχει στην υφιστάμενη τοιχοποιία. Και το αποτέλεσμα το οποίο θα παρουσιάσαμε ανακαινίζοντας τα χρώματα στην enfe.gr το αποτέλεσμα το οποίο θα παραδώσουμε θα είναι απόλυτα ασφαλές. Και ο ιδιοκτήτης θα γνωρίζει πολύ καλά ότι για τα επόμενα 40 χρόνια μετά από την ανακαίνιση του σπιτιού δεν θα έχει κανένα πρόβλημα ούτε ρηγματώσεων στις τοιχοποιίες αλλά ούτε αποκόλληση των χρωμάτων.
Σταθεροποίηση χρωμάτων στην ανακαίνιση Σταθεροποίηση χρωμάτων στην ανακαίνιση

Ανακαίνιση σπιτιού

Σε κάθε ανακαίνιση σπιτιού στη enfe.gr φροντίζουμε να προσέχουμε κάθε λεπτομέρεια. Επιλέγουμε τα καλύτερα υλικά και ακολουθούμε τις ενδεδειγμένες τεχνικές ώστε το αποτέλεσμα της ανακαίνισης σπιτιού να έχει διάρκεια πολλών δεκαετιών.
aνακαινίσεις σπιτιών aνακαινίσεις σπιτιών
Μέσα από την ιστοσελίδα μας μπορείτε να ενημερώνεστε για όλα τα θέματα και όλες τις τεχνικές και στις τεχνολογίες που αφορούν την ανακαίνιση σπιτιού. Μπορείτε να παρακολουθείτε τα video εργασιών ανακαίνισης μέσα από τα οποία έχετε τη δυνατότητα να επιβεβαιώσετε στην πράξη όλα όσα λέμε βλέποντας πραγματικές εργασίες ανακαίνισης σπιτιών.
Ανακαίνιση σπιτιού Ανακαίνιση σπιτιού

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.