Ανακαίνιση σπιτιού 2020

Οι εργασίες ανακαίνισης σπιτιού το 2020 αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια που κινούν τους τεχνικούς κλάδους. Όταν αναφερόμαστε στους τεχνικούς κλάδους από την άποψη της ανακαίνισης σπιτιού εννοούμε τους υδραυλικούς, τους μαραγκούς, τους αλουμινάδες, τους πατωματζήδες, τους πλακάδες και γενικότερα όλους όσους ασχολούνται με την κατασκευή σπιτιού. Οι εργασίες ανακαίνισης αποτελούν σανίδα σωτηρίας για καφέ τεχνίτη που ασχολήθηκε με την οικοδομή. Πλέον δεν υπάρχει οικοδομή αλλά υπάρχει μόνο το κομμάτι της ανακαίνισης σπιτιού.

Πως η κρίση βοήθησε την ανακαίνιση σπιτιού

Η κρίση που μαστίζει τη χώρα μας τα τελευταία δέκα χρόνια ως εκ θαύματος είχε θετικό αντίκτυπο στις εργασίες ανακαίνισης σπιτιού. Η ανακαίνιση σπιτιού συνεχίζει να ανθίζει το 2020. Εδώ αξίζει να διερευνήσουμε για ποιο λόγο είχαμε άνοδο των εργασιών ανακαίνισης παρά την κρίση. Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι πάρα πολύ απλή. Ο κόσμος δεν έχει λεφτά να αγοράσει σπίτι. Συνεπώς αναγκάζεται να παραμείνει στο σπίτι που έχει. Και βεβαίως η διαβίωση σε ένα παλιό σπίτι είναι δύσκολη. Τα παλιά ξύλινα κουφώματα μπάζουν και επιτρέπουν τη διέλευση του κρύου σε ένα παλιό σπίτι. Όταν τα πατώματα είναι παλιά τρίζουν και επιπλέον υπάρχει κίνδυνος να φουσκώσουν. Οι σοβάδες σιγά-σιγά θα αρχίσουν να πέφτουν δημιουργώντας κίνδυνο για την υγεία των ανθρώπων που μένουν στο σπίτι. Η λύση σε όλα αυτά είναι η ανακαίνιση του σπιτιού.

Το κόστος της ανακαίνισης σπιτιού

Το κόστος της ανακαίνισης σπιτιού πρώτα από όλα οφείλουμε να δηλώσουμε ότι είναι αφάνταστα χαμηλότερο συγκρινόμενο με το κόστος της αγοράς σπιτιού. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ένα καινούργιο σπίτι κοστίζει κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Ενώ η ανακαίνιση ενός σπιτιού κοστίζει κάποιες δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Τώρα βέβαια θα ισχυριστεί κανείς ότι μπορεί να αγοράσει σπίτι και με λιγότερα χρήματα και δεν υπάρχει λόγος να πάει σε ένα κόστος της τάξης των εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Η απάντηση είναι ότι και η ανακαίνιση μπορεί να γίνει με πολύ λίγα χρήματα και δεν χρειάζεται να πάμε σε ανακαινίσεις κόστους δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Εάν επιλέξουμε να κάνουμε πλήρη ανακαίνιση με τα καλύτερα υλικά σαφώς τότε το κόστος της ανακαίνισης θα είναι σχετικά αυξημένο. Υπάρχει όμως περίπτωση να περιοριστούμε μόνο σε ανακαίνιση κουζίνας ή μόνο σε ανακαίνιση μπάνιου. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος ανακαίνισης πέφτει πολύ χαμηλά.

Πακέτα ανακαίνισης

Στην εταιρία μας διαθέτουμε πακέτα ανακαίνισης για όλες τις ανάγκες. Διαθέτουμε πακέτα για υψηλά βαλάντια. Αλλά επίσης έχουμε και πακέτα ανακαίνισης σε πολύ οικονομικές τιμές. Έχουμε αναρτήσει τις παροχές κάθε πακέτο στην ιστοσελίδα μας για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε ποιο πακέτο ανακαίνισης ταιριάζει και τις εργασίες που θέλετε να κάνετε στο δικό σας σπίτι. Κάθε σπίτι έχει τις δικές του ανάγκες και για αυτό εμείς δημιουργήσαμε 8 πακέτα ανακαίνισης ώστε να προσεγγίσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τον κάθε ιδιοκτήτη σπιτιού. Μπορείτε να εξετάσετε τις παροχές που δίνει το κάθε πακέτο ώστε να καταλήξετε σε μία εκτίμηση του κόστους για τη δική σας ανακαίνιση. Επίσης είναι σημαντικό να γνωρίζετε περίπου σε γενικές γραμμές το κόστος της ανακαίνισης πριν κανονίσετε μια συνάντηση μαζί μας. Σεβόμαστε τον πελάτη και δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να τον φέρνουμε σε αμηχανία. Μπορείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε το κόστος ενός πακέτου ανακαινίσεις προσθέτοντας ή αφαιρώντας πράγματα. Για παράδειγμα μπορείτε να βελτιώσετε ή να μειώσετε την ποιότητα των υλικών ή το πλήθος των εργασιών ανακαίνισης που περιλαμβάνει το πακέτο. Εδώ θα βρείτε όλα τα πακέτα ανακαίνισης.

Ανακαίνιση κουζίνας

Ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια σε μία ανακαίνιση είναι η ανακαίνιση της κουζίνας. Αυτό συμβαίνει διότι η κουζίνα είναι το δωμάτιο στο οποίο περνάει πολύ μεγάλο ποσοστό του χρόνου της η νοικοκυρά του σπιτιού. Εκεί παρασκευάζονται όλα τα αυτά τα καταπληκτικά εδέσματα που θα σερβιριστούν στην τραπεζαρία ή στο σαλόνι μας. Μέσα από μία ανακαίνιση κουζίνας μπορούμε να πετύχουμε μία πολύ μοντέρνα και εργονομική κουζίνα. Τόσο η έννοια της μοντέρνας κουζίνας ότι η έννοια της εργονομικής είναι πάρα πολύ σημαντικές όταν έχουμε να κάνουμε με μία ανακαίνιση στην κουζίνα. Η μοντέρνα κουζίνα μας φτιάχνει τη διάθεση και ομορφαίνει όλο το σπίτι μας. Ενώ από την άλλη η εργονομική κουζίνα διευκολύνει πάρα πολύ τη νοικοκυρά κατά το μαγείρεμα. Και βεβαίως δεν έχουμε μόνο νοικοκυρά θα έχουμε και πολλούς άντρες που ασχολούνται πλέον με τη μαγειρική. Η ανακαίνιση κουζίνας μπορεί να αναβαθμίσει τόσο την εργονομία όσο και την αισθητική. Διαθέτουμε πολλά πακέτα για εσάς που θέλετε να αναβαθμίσετε την κουζίνα σας. Μπορείτε να πατήσετε εδώ για να δείτε όλα τα πακέτα που αφορούν την ανακαίνιση κουζίνας.

Τι να προσέξετε σε μία ανακαίνιση σπιτιού

Όταν αναζητάτε στο internet πληροφορίες σχετικά με ανακαίνιση σπιτιού τότε συνήθως τα μάτια σας πέφτουν πάνω σε πολύ εντυπωσιακά κουφώματα ή σε πολύ εντυπωσιακά πλακάκια. Δεν θα διαφωνήσουμε ότι μία ωραία κουζίνα ή ένα ωραίο μπάνιο είναι το ζητούμενο σε μία ανακαίνιση σπιτιού. Όμως όταν κοιτάτε τα πλακάκια η κουφώματα ή τον πάγκο της κουζίνας τότε βλέπετε μόνο την επιφάνεια. Μία ποιοτική ανακαίνιση σπιτιού ξεκινάει από τα υδραυλικά και τα ηλεκτρικά. Ναι μεν εντυπωσιακό θέαμα είναι τα πλακάκια της κουζίνας, αλλά εάν από κάτω δημιουργηθεί πρόβλημα στα υδραυλικά ή στα ηλεκτρολογικά τότε όλα αυτά θα τιναχτούν στον αέρα. Εάν παρουσιαστεί πρόβλημα στα υδραυλικά της κουζίνας τότε αυτός ο ολοκαίνουργιος εντυπωσιακός και μοντέρνος πάγκος θα πρέπει να πεταχτεί στα σκουπίδια. Να γνωρίζετε ότι το Α και το ω σε μία ποιοτική ανακαίνιση σπιτιού είναι τα ηλεκτρολογικά και τα υδραυλικά. Αντί να προσπαθείτε να διαλέξετε τα πιο εντυπωσιακά πλακάκια το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προσέχετε πόσο καλά θα κάνει ο μάστορας την ανακαίνιση των υδραυλικών και την εγκατάσταση των ηλεκτρολογικών.

Δεν θα χρειαστείτε ανακαίνιση για τα επόμενα 50 χρόνια

Η βασική αρχή της εταιρείας μας είναι ότι ανακαινιζουμε για μία ζωή. θέλουμε να παραδώσουμε ένα αποτέλεσμα το οποίο θα το απολαμβάνετε για 50 χρόνια χωρίς καμία ανάγκη επισκευές και επιδιορθώσεις. Η εταιρεία μας εδώ και αρκετές δεκαετίες δραστηριοποιείται στο χώρο της ανακαίνισης σπιτιού. Έχουμε τη χαρά και την τιμή να παινευόμαστε ότι κανένας από τους πελάτες μας δεν μας ενόχλησε για επιδιόρθωση σε ανακοίνωση που κάναμε. Ο μόνος λόγος για τον οποίο χτυπάει τηλέφωνο προερχόμενο από παλιούς πελάτες είναι για σύσταση προς νέους πελάτες. Παραδίδουμε ανακαινισμένα σπίτια τα οποία αντέχουν για πολλές δεκαετίες. Αυτό γίνεται διότι έχουμε βαθιά γνώση των εργασιών ανακαίνισης. Ξεκινάμε από τα πολύ βασικά που περιγράψαμε παραπάνω δηλαδή τα ηλεκτρικά και τα υδραυλικά. Δίνουμε πολύ μεγάλη βαρύτητα στην ανακαίνιση κουζίνας και στην ανακαίνιση μπάνιου. Συνεργαζόμαστε με ιταλικές εταιρείες ώστε να παρέχουμε τα πιο μοντέρνα και τα πιο αξιόπιστα υλικά όσον αφορά τον πάγκο της κουζίνας, έπιπλα κουζίνας, πορτάκια κουζίνας και τα πλακάκια στο μπάνιο.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.