Ανακαίνιση σαλονιού και κρεβατοκάμαρας

H ανακαίνιση σαλονιού και κρεβατοκάμαρας είναι μια από τις πιο συνηθισμένες απαιτήσεις. Πολλοί μας κάνουν την παρακάτω ερώτηση: Θέλω να κάνω ανακαίνιση στο σπίτι μου και ειδικότερα στο σαλόνι και στην κρεβατοκάμαρα. Τι έχετε να μου προτείνετε;
ανακαίνιση σαλονιού και κρεβατοκάμαρας ανακαίνιση σαλονιού και κρεβατοκάμαρας
Η ανακαίνιση σαλονιού και κρεβατοκάμαρας εντάσσεται στα πλαίσια της γενικής ανακαίνισης ενός σπιτιού. Έχει σχέση με το οτι σε ένα παλιό σπίτι μπορούμε να του δώσουμε μια νέα μορφή, μια νέα εικόνα ώστε πραγματικά να γίνει ένα καινούργιο σπίτι. Στα πλαίσια αυτά ξεκινώντας τις ανακαινίσεις σπιτιών ξεκινάμε κατ αρχήν από την ανακαίνιση ηλεκτρικών και την ανακαίνιση υδραυλικών τα οποία είναι απαραίτητα.

Δείτε το video για την ανακαίνιση σαλονιού και κρεβατοκάμαρας

Από κει και πέρα μια ανακαίνιση δεν έχει μόνο αυτά τα χαρακτηριστικά. Μια ανακαίνιση έχει σχέση με το ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα παλιό σπίτι για παράδειγμα σαράντα χρονών το οποίο πρέπει να γίνει σαν ένα καινούργιο σπίτι το οποίο έχει κατασκευαστεί σήμερα. Άρα σε αυτή την περίπτωση και στο σαλόνι και στην κρεβατοκάμαρα θα κάνουμε εκείνες τις απαραίτητες παρεμβάσεις ούτως ώστε γίνει το σπίτι πιο λειτουργικό σε πρώτη φάση και πιο όμορφο σε δεύτερη φάση. Δηλαδή να γίνει το σαλόνι πιο όμορφο, να γίνει η κρεβατοκάμαρά μας πιο όμορφη, ώστε να μπορούμε να αισθανόμαστε πιο όμορφα μέσα στο σπίτι μας.

video για την ανακαίνιση σαλονιού και κρεβατοκάμαρας

Εδώ μπορείτε να δείτε στο youtube το video για την ανακαίνιση σαλονιού και κρεβατοκάμαρας: https://www.youtube.com/watch?v=y9s0xmpmu5U Αυτό γίνεται βέβαια στη συγκεκριμένη περίπτωση κατόπιν συνεννόησης του διακοσμητή μας με τον ιδιοκτήτη ώστε να ξεκαθαρίσουμε πως ακριβώς θέλει να μεταρρυθμίσει το σαλόνι του ή την κρεβατοκάμαρά του. Υπάρχουν αυτή τη στιγμή πάρα πολλές δυνατότητες. Ο καθένας έχει μια αρχική σκέψη. Μας μεταφέρει τη σκέψη του, δηλαδή ότι εγώ θέλω το σαλόνι μου να έχει αυτή τη μορφή και αυτή τη λειτουργικότητα. και η κρεβατοκάμαρά μου το ίδιο. Εμείς στη συνέχεια μπορούμε να κάνουμε τις προτάσεις μας, να καταλήξουμε στον τελικό σχεδιασμό και της μιας και της άλλης περίπτωσης και στη συνέχεια και στην εφαρμογή της. Συνήθως όμως σε γενικές γραμμές τι κάνουμε σε ένα σαλόνι και σε μια κρεβατοκάμαρα: Αρχίζουμε από τα δάπεδα. Ανάλογα τι δάπεδο υπάρχει σε ένα σαλόνι ή μια κρεβατοκάμαρα. Μπορεί να είναι ξύλο, μπορεί να είναι πλακάκι, μπορεί να είναι μωσαϊκό. Ανάλογα με τις απαιτήσεις διαμορφώνουμε το κατάλληλο δάπεδο. Στη συνέχεια μπορούμε με κατασκευή γυψοσανίδας να διαμορφώσουμε κάποιους καινούργιους χώρους, κάποια καινούργια ράφια, το παλιό τζάκι που υπάρχει, μπορούμε να κάνουμε καινούργια επένδυση, είτε να το αντικαταστήσουμε με ένα καινούργιο σύγχρονο και αποτελεσματικό ενεργειακό τζάκι το οποίο εκτός από την αισθητική την οποία θα παρέχει θα είναι και ωφέλιμο διότι με ένα καινούργιο τζάκι αυτή τη στιγμή θα μπορούμε να θερμάνουμε ολόκληρο το σπίτι μας. Αποτελεί εξαιρετική πρόταση για τις ανακαινίσεις σπιτιών. Δημιουργούμε συνθέσεις με γυψοσανίδες και με τους κατάλληλους φωτισμούς ώστε αισθητικά το σαλόνι μας να παρουσιάσει μια καινούργια μορφή. Στις κρεβατοκάμαρες συνήθως αλλάζουμε τις παλιές ντουλάπες στις οποίες συνήθως η κατασκευή τους περιείχε μόνο εξωτερικά ντουλαπόφυλα και εσωτερικά υπήρχαν μόνο τοιχοποιίες με αποτέλεσμα εκεί πέρα τα ρούχα να μην έχουν την κατάλληλη προστασία. Διαμορφώνουμε το κατάλληλο δάπεδο και γενικά αυτό το εντάσσουμε στα πλαίσια των απαιτήσεων του ιδιοκτήτη σε συνδυασμό με τις προτάσεις που θα κάνουμε εμείς σαν εταιρεία να καταλήξουμε τελικά ποια θα είναι η λειτουργικότητα και ο σχεδιασμός των δυο αυτών χώρων και στη συνέχεια προχωρούμε στην εφαρμογή τους στην ανακαίνιση του σπιτιού.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.