Τοποθέτηση πλακιδίων επάνω σε παλιά πλακίδια με γαλαξιακό αστάρι σε ανακαινίσεις

Σε αυτό το άρθρο εξετάζουμε γιατί αν κάνουμε τοποθέτηση πλακιδίων επάνω σε παλιά πλακίδια με γαλαξιακό αστάρι. Θα δούμε τώρα με ποιον τρόπο μπορεί να επικολλήσουμε πλακίδια επάνω σε υφιστάμενα πλακίδια, συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, η πλειοψηφία παίρνει μια απλή κόλλα και με τον τρόπο με τον οποίο επικολλιούνται τα πλακίδια κολλάει τα καινούργια πλακάκια πάνω στα ήδη υφιστάμενη πλακάκια σε αυτή την περίπτωση όμως αν ακολουθηθεί αυτή η διαδικασία επειδή στο πλακάκι είναι λείο σχετικά και εφαρμόσουμε την κόλλα και μετά το πλακάκι σε μικρό χρονικό διάστημα θα σπάσουμε τα πλακάκια.

Ασφαλής επικόλληση πλακιδίων

Για να υπάρχει ασφαλή επικόλληση πλακιδίων σχετικά με τα καινούργια πλακάκια πάνω σε υφιστάμενο υπόστρωμα θα πρέπει πρωτίστως να περαστεί όλο το υπόστρωμα με γαλαξιακό αστάρι. Αυτό που περνάει αυτή τι στιγμή και να το δούμε τι ακριβώς είναι γαλαξιακό αστάρι σε μια ανακαίνιση σπιτιού. Είναι ένα εκπληκτικό προϊόν το οποίο εάν περαστεί πάνω στα υφιστάμενα πλακάκια επειδή είναι ρητινούχο έχει την δυνατότητα να κολλάει στο υφιστάμενο πλακάκι με τέτοιον τρόπο ούτως ώστε να δημιουργήσει μία καινούργια επιφάνεια πάνω στην οποία μπορούμε να κολλήσουμε τα πλακάκια. Αυτό βέβαια θα πρέπει να περάσουν, να περαστεί, να περάσουν 24 ώρες και από εκεί και μετά να αρχίσουμε να τοποθετούμε τα πλακάκια. Η διαδικασία βέβαια αυτή είναι μονόδρομος και επειδή σε αυτό το προϊόν είναι ένα ακριβό προϊόν, οι περισσότεροι δεν το χρησιμοποιούν για λόγους οικονομίας κλπ.

Πλακίδια με γαλαξιακό αστάρι

Ας δούμε τώρα πως μπορούμε να κάνουμε τοποθέτηση πλακιδίων επάνω σε παλιά πλακίδια με γαλαξιακό αστάρι. Μπορεί βέβαια να κάνει για οικονομία όσον αφορά το υλικό, το ζήτημα είναι ότι ο ιδιοκτήτης στην συγκεκριμένη περίπτωση εάν δεν ακολουθηθεί αυτή η διαδικασία θα το πληρώσει διπλά και τριπλά διότι σε καμία περίπτωση οτιδήποτε κόλλα και να χρησιμοποιηθεί δεν μπορεί ένα πλακάκι να κολληθεί πάνω σε ένα πλακάκι με μία κόλλα με καμία δύναμη δεν είναι δυνατόν θα ξεκολλήσει σε μικρό χρονικό διάστημα και από εκεί και μετά βεβαίως δεν παίζει μόνο ρόλο μόνο το γαλαξιακό αστάρι από εκεί και μετά μετράει η ποιότητα της κόλλας αν η ποιότητα της κόλλα.

Γαλαξιακό αστάρι σε ανακαινίσεις

Λοιπόν είναι αυτή των 5 ευρώ που χρησιμοποιούνται στις εργολαβικές ανακαινίσεις στο 90% των περιπτώσεων. Τακτική που εφαρμόζεται σε ανακαινίσεις των 6 ή των 7 ευρώ σε αυτή την περίπτωση. Και αυτή η διαδικασία που κάνουμε σε ανακαινίσεις σπιτιών.
ανακαινίσεις ανακαινίσεις
Να προηγηθεί πάλι το αποτέλεσμα δεν θα είναι ασφαλές διότι η κόλλα δεν θα είναι πλέον η κατάλληλη για να υπάρχει για να κολλήσουν τα υφιστάμενα πλακίδια. Το περνάει ένα χρώμα τώρα γαλαξιακό αστάρι το βλέπουμε. Στη συνέχεια της ανακαίνισης σε λίγο θα σας δείξουμε πως γίνεται και η επικόλληση των πλακιδίων πάνω στο υπόστρωμα το οποίο δημιουργήσαμε.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.