Αυτονομία θέρμανσης και ενδοδαπέδια θέρμανση

Αυτονομία θέρμανσης και ταυτόχρονα ενδοδαπέδια θέρμανση μία λύση η οποία διασφαλίζει  μεγάλη οικονομία και συμβάλλει και έχει  πολύ μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας. Αυτή τι στιγμή εδώ βλέπουμε  το κολεκτέρ το οποίο συγκεντρώνεται  όλα τα κυκλώματα ζεστού νερού  επιστροφής και  αντιεπιστροφής  είναι αυτό που βλέπουμε εδώ πέρα  και ακριβώς κάτω βλέπουμε πως  διαστρώνεται η επιφάνεια του δαπέδου  και πάνω στην οποία  πέφτει κάποια ειδική  τσιμεντοκονία και  στην συνέχεια επικολλείται και το κατάλληλο  δάπεδο  το οποίο μπορεί να είναι  πλάκακι μπορεί να είναι  ξύλο μπορεί να είναι οτιδήποτε.

Ανακαίνιση με σφραγίδα εγγύησης

Αυτό από την Energy Fine Eurohome   ανακαινισείς και  κατασκευές με δύο χρυσές σφραγίδες  εγγύησης για κάθε  κατασκευή  σφραγίδα διασφάλισης και εγγύησης  ποιότητας  την οποία μπορείτε να δείτε  στο site μας  www.Enfe.gr  τι ακριβώς σημαίνουν. Μάθετε τι σημαίνει ανακαίνιση με σφραγίδα ποιότητας.
ανακαίνιση με σφραγίδα ποιότητας ανακαίνιση με σφραγίδα ποιότητας

Ενδοδαπέδια θέμανση

Και εδώ βλέπουμε  μία παρόμοια διάστρωσης  σωληνώσεων  για ενδοδαπέδια  θέρμανση  η οποία μπορεί να λειτουργήσει  με οποιαδήποτε πηγή την τροφοδοτήσουμε. Όλη η τροκεντρική τροφοδοσία  γίνεται μέσα από αυτό  το κολεκτέρ  στο οποίο σε κεντρικό αριστερά για να σας δείξουμε  ακριβώς. Αριστερά σε αυτό το σημείο  που υπάρχουν δύο,  βλέπετε δύο  ρολόγια  ακριβώς εκεί κουμπώνει  αν θέλετε η εισαγωγή  και η επιστροφή  ζεστού και επιστρεφόμενου νερού. Βεβαίως το ζήτημα είναι πως  και αν πιο είναι το καλύτερο  μέσον  και το πιο οικονομικότερο  για την θέρμανση. Βλέπουμε εδώ. Όταν η ανακαίνιση συνδυαστεί με κρυσταλλοποίηση μαρμάρων, τότε το κέρδος είναι ακόμα μεγαλύτερο.
Ενδοδαπέδια θέμανση Ενδοδαπέδια θέμανση

Αντλία θερμότητας

Η ενδοδαπέδια θέρμανση αυτή  έχει συνδεθεί με μία αντλία θερμότητας  η οποία είναι ότι καλύτερο  αυτή τι στιγμή  και πιο οικονομικότερο υπάρχει  στην αγορά από εξοικονόμηση ενέργειας, δεδομένου ότι μια αντλία θερμότητας  αυτή τι στιγμή καταναλώνει το 1/4  από τι καταναλώνει  η πιο οικονομική μορφή θέρμανσης. Εξειδίκευση έχουμε κάνει στο site μας  www.Enfe.gr  σχετικά με τις αντλίες θερμότητας  τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε  τα στοιχεία και την εξοικονόμηση ενέργειας που παρέχεται. Επίσης η αντλία θερμότητας  μπορεί να μην συνοδεύεται απαραίτητα  με ενδοδαπέδια θέρμανση  αλλά μπορεί να λειτουργήσει  και με σώματα φαν κόιλ  τα οποία βλέπετε εδώ  είναι ένα σώμα φαν κόιλ  παρόμοιο με τα σώματα τα οποία  έχουμε αυτή τι στιγμή  στα σπίτια μας, η διαφορά του είναι ότι  λειτουργεί με βεβιασμένη λειτουργία   έχει μία κυψέλη στην οποία κυκλοφορεί  το ζεστό νερό  και ένα ανεμιστηράκι  το οποίο  απλώς υποβοηθά  την φυσική ροή του αέρα του ζεστού αέρα  ο οποίος ιδιότητα του είναι να είναι  να ανεβαίνει από κάτω  προς τα πάνω  και έχει μεγαλύτερη αποδοτικότητα.  Το σύστημα αυτό μεταξύ  φαν κόιλ και αντλία θερμότητας  το οποίο το βλέπουμε το πίσω μέρος  της  είναι να διπλό σύστημα  το οποίο μπορεί να λειτουργεί  παράγοντας  θέρμανση το χειμώνα  και το ίδιο ακριβώς σύστημα  να παράγει ψύξη  για το καλοκαίρι  και πάντα με την ίδια εξοικονόμηση ενέργειας  δεδομένου ότι η αντλία θερμότητας  έχουν την ιδιότητα  να απορροφούν τα 3/4  της ενέργειας της οποίας την αποδίδουν  στο χώρο από την ατμόσφαιρα  και το 1/4  να καταναλώνεται σε ρεύμα  κατά συνέπεια μπορούμε σε ένα τάξης μεγέθους να πούμε  ότι η αντλίες θερμότητας  ανοίγουν τον Νοέμβριο  και κλείνουν τον Απρίλιο  με μία σταθερή θερμοκρασία  μέρα – νύχτα  το κόστος για ένα μέσο διαμέρισμα  100 τετραγωνικών  για όλο αυτό το χρονικό διάστημα  του Χειμώνα 24 ώρες το 24ώρο  ανοιχτά  δεν μπορεί να είναι παραπάνω από  300 έως 350 ευρώ στην χειρότερη περίπτωση.
Αντλία θερμότητας Αντλία θερμότητας

Ανακαίνιση σπιτιού

Όλες αυτές τις εφαρμογές  από την Energy Fine Eurohome  Enfe.gr  περισσότερες πληροφορίες και   ενημερώσεις  στο site μας  θα βρείτε πιο αναλυτικές λεπτομέριες  και περιγραφές.
Ανακαίνιση σπιτιού Ανακαίνιση σπιτιού

Αυτόνομη θέρμανση

Η αυτόνομη θέρμανση αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για να περνάμε καλά το χειμώνα μέσα στο ανακαινισμένο σπίτι μας. Είναι καλό να βάζουμε αυτονομία θέρμανσης ώστε να μην έχουμε ανάγκη το τι θα κάνει ο γείτονας και θα πληρώσει το πετρέλαιο και αν θα πάρει απόφαση ο διαχειριστής ανάψει το καλοριφέρ. Με την αυτόνομη θέρμανση μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι το σπίτι μας θα είναι πάντα ζεστό την ώρα που το θέλουμε. Εδώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την αυτόνομη θέρμανση.
Αυτόνομη θέρμανση Αυτόνομη θέρμανση

Ανακαίνιση

Η εταιρεία μας διαθέτει τεράστια εμπειρία πάνω σε ανακαινίσεις και Κάθε είδους ανακαίνιση. Δεν μιλάμε για ανακαίνιση σπιτιού είτε για ανακαίνιση σαλονιού για ανακαίνιση μπάνιου και κουζίνας. Σε κάθε μορφής και Κάθε είδους ανακαίνιση η εταιρεία μας διαθέτει κορυφαία ποιότητα και απίστευτες τιμές. Εδώ θα μάθετε περισσότερα για την ανακαίνιση.
Ανακαίνιση Ανακαίνιση

Κουφώματα αλουμινίου

Δίνουμε τεράστια σημασία σε όλες τςι επιμέρους εργασίες της ανακαίνισης. Για παράδειγμα στα κουφώματα αλουμινίου, στην τοποθέτηση πλακιδίων αλλά και στις ηλεκτρικές και ηλεκτρολογικές εργασίες. Ειδικότερα η τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου είναι απαραίτητη σε πολλές επιμέρους εργασίες ανακαίνισης. Μάθετε περισσόετρα για τα κουφώματα αλουμινίου.
Κουφώματα αλουμινίου Κουφώματα αλουμινίου

Ανακαίνιση κουζίνας

Ένας τύπος ανακαινισης για παράδειγμα στον οποίο διαθέτει με τεράστια εμπειρία Και πάρα πολύ καλές προσφορές είναι η ανακαίνιση κουζίνας. Στη σελίδα μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις προτάσεις μας που αφορούν την ανακαίνιση της κουζίνας μας. Μπορούμε να κάνουμε από μία πολύ οικονομική ανακαίνιση κουζίνας με μία εκπληκτική ανακαίνιση στην κουζίνα σας η οποία να αγγίξει κάθε επίπεδο τελειότητας. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την ανακαίνιση κουζίνας.
Ανακαίνιση κουζίνας Ανακαίνιση κουζίνας

Προσφορές ανακαίνισης σε ιταλικές κουζίνες

Διαθέτουμε απίστευτες προσφορές σε ανακαίνιση κουζίνας. Έχουμε συνεργασία με ιταλικά εργοστάσια είμαστε σε θέση να κάνουμε εκπληκτικές προσφορές σε ιταλικές κουζίνες. Εάν το ζητούμενο στην ανακαίνιση σας είναι τα ιταλικά έπιπλα κουζίνας τιμές τότε η λύση βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας. Μπορείτε να μπείτε εδώ ή να επιλέξετε ιταλικές κουζίνες.
ιταλικές κουζίνες ιταλικές κουζίνες

Κρυφός φωτισμός

Μία πολύ ωραία νότα στις ανακαινίσεις είναι ο κρυφός φωτισμός. Η εταιρεία μας διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία σε επιλογή κρυφού φωτισμού η οποία μπορεί να απογειώσει και να εκτινάξει σε πολύ υψηλά επίπεδα την ποιότητα της ανακαίνισης του σπιτιού σας. Ο κρυφός φωτισμός είναι ένα πολύ δυνατό χαρτί το οποίο αναβαθμίζει πολύ την αισθητική του χώρου στην ανακαίνιση σπιτιού. Εδώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τον κρυφό φωτισμό.
Κρυφός φωτισμός Κρυφός φωτισμός

Ενεργειακά σπίτια

Καθώς μιλάμε για την ανακαίνιση σπιτιού αλλά για την αυτόνομη θέρμανση μία πολύ καλή πρόταση που συμπληρώνει το παζλ είναι τα ενεργειακά σπίτια. Εδώ μιλάμε για ενεργειακή αναβάθμιση στο μέγιστο βαθμό. Είναι κάτι το οποίο ξεφεύγει τελείως από την απλή ανακαίνιση σπιτιού και μιλάμε για την απόλυτη οικονομία ενέργειας. Το ενεργειακό σπίτι είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα των κατασκευών και των ανακαινίσεων. Δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος να κάνει σοβαρή κουβέντα πάνω σε ανακαίνιση σπιτιού και να μη βάλεις στο παιχνίδι τα ενεργειακά σπίτια. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα πάνω στο άρθρο μας που μιλάει αποκλειστικά και μόνο για ενεργειακά σπίτια.
Ενεργειακά σπίτια Ενεργειακά σπίτια

Παραδοσιακά τζάκια

Όταν αναφερόμαστε στον τομέα της ανακαίνισης αλλαγές στην οικονομία της ενέργειας τότε το παραδοσιακό τζάκι δεν μπορείς να λείπει από τη μέση. Εδώ έχουμε να κάνουμε όχι μόνο με ενεργειακά τζάκια τέταρτης γενιάς αλλά με κάτι ακόμα καλύτερο. Με τη μετατροπή παραδοσιακού τζακιού σε ενεργειακό τζάκι. Κορυφαία πρόταση πάνω στα εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και σε αυτονομία θέρμανσης διότι με τα ενεργειακά τζάκια έχουμε εκπληκτική απόδοση ενέργειας. Περισσότερα θα διαβάσετε στο άρθρο μας για τα ενεργειακά τζάκια αλλά και για τα παραδοσιακά τζάκια.
Παραδοσιακά τζάκια Παραδοσιακά τζάκια

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.