Ανακαίνιση στα υδραυλικά

Εδώ βλέπουμε ένα σπίτι στο Χολαργό στο οποίο είμαστε στην αρχή της ανακαίνισης στα υδραυλικά. Γκρεμίστηκαν κάποιοι τοίχοι και διαμορφώθηκε αυτό το σχέδιο ανακαίνισης, μία κουζίνα, πάγκος και τραπέζια φαγητού.

Βήματα ανακαίνισης σπιτιού

Η ανακαίνιση σπιτιού περιλαμβάνει και τη δημιουργία ενός σαλονιού. Σε αυτό το video έχουμε τη δυνατότητα να δούμε την εξέλιξη των εργασιών στην ανακαίνιση. Μπορούμε να παρακολουθήσουμε όλα τα βήματα ανακαίνισης σπιτιού επειδή είμαστε στην αρχή της ανακαίνισης στα υδραυλικά μέρη του. Εκτός από αυτό το video, αν πληγηθείτε στην ιστοσελίδα μας έχετε τη δυνατότητα να παρατηρήσετε ένα προς ένα όλα τα βήματα της ανακαίνισης σπιτιού, να ενημερωθείτε για όλες τις λεπτομέρειες. Σας ενημερώνουμε τόσο για τις τεχνικές των εργασιών ανακαίνισης, όσο και για την ποιότητα των υλικών που ενδείκνυται να χρησιμοποιηθούν σε κάθε βήμα. Η κάθε εργασία ανακαίνισης έχει τις δικές της ιδιαίτερες απαιτήσεις και εμείς στην enfe.gr παρουσιάζουμε όλες τις λεπτομέρειες για κάθε βήμα της ανακαίνισης σπιτιού.
Βήματα ανακαίνισης σπιτιού Βήματα ανακαίνισης σπιτιού

Τοποθέτηση πλακιδίων στην ανακαίνιση σπιτιού

Εδώ βλέπουμε ένα μπάνιο το οποίο έχει απογυμνωθεί έχουν φύγει τα πλακάκια. Πολύ τυπικό παράδειγμα ανακαίνισης μπάνιου με τοποθέτηση πλακιδίων. Βλέπετε τα πλακάκια είναι κολλημένα, ήταν κολλημένα με τσιμεντοκονία. Αυτός ήταν ο τρόπος με τον οποίο γινόταν η επικόλληση των πλακιδίων. Το επόμενο βήμα της ανακαίνισης του σπιτιού είναι η τοποθέτηση πλακιδίων. Και βλέπουμε εδώ την υδραυλική εγκατάσταση καινούργια την οποία έχουμε κάνει αλλάζοντας τα πάντα! Εδώ υπήρχαν κάποιες παλιές σωληνώσεις. Ακυρώθηκαν όλα με την ανακαίνιση. Και εδώ βλέπουμε την υδραυλική και αποχετευτική εγκατάσταση. Τοποθετήθηκαν καινούργιες σωληνώσεις παντού, τα πάντα είναι καινούργια. Ακολουθεί τοποθέτηση πλακιδίων καινούργιων. Όλα τα παλιά υλικά που υπήρχαν έχουν αφαιρεθεί και οτιδήποτε παλιό έχει ακυρωθεί. Εδώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την τοποθέτηση πλακιδίων.
τοποθέτηση πλακιδίων τοποθέτηση πλακιδίων

Ανακαίνιση μπάνιου

Εξετάσουμε τώρα την ανακαίνιση μπάνιου με περισσότερες λεπτομέρειες. Εδώ είναι η θέση του πλυντηρίου, δίπλα οι παροχές του. Εδώ είναι η θέση της λεκάνης η οποία συνδέεται με την αποχέτευση σε αυτό το σημείο. Κομβικά σημεία της ανακαίνισης μπάνιου. Εδώ θα μπει η ντουζιέρα και έχει μπει το πατοσίφωνο της ντουζιέρας. Καθώς επίσης εδώ βλέπουμε την θέση του πλυντηρίου. Και όλες αυτές οι αποχετεύσεις πλυντήριο, έπιπλο μπάνιου και ντουζιέρα. Όλα αυτά τα στοιχεία της ανακαίνισης μπάνιου συγκεντρώνονται σε αυτό εδώ το κουτί το οποίο λέγεται πατοσίφωνο. Αυτό το κουτί το οποίο έχει μέσα συνέχεια νερό ούτως ώστε να μην μυρίζει και το πατοσίφωνο στην συνέχεια συνδέεται με την αποχέτευση. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα αν διαβάσετε το άρθρο μας για την ανακαίνιση μπάνιου.
Ανακαίνιση μπάνιου Ανακαίνιση μπάνιου

Ανακαίνιση υδραυλικής εγκατάστασης

Υδραυλική εγκατάσταση είναι δοκιμασμένη βλέπετε το πατοσίφωνο μέσα υπάρχει νερό, έχει δοκιμαστεί όσον αφορά την στεγανότητα του. Τώρα βλέπουμε ότι στο μπάνιο αυτή τι στιγμή έχουν αλλάξει τα πάντα, εδώ είναι παροχή για τον ηλιακό θερμοσίφωνα. Έχουμε μεγάλη εμπειρία στην ανακαίνιση υδραυλικής εγκατάστασης. Η συγκεκριμένη παροχή που βλέπουμε είναι της ντουζιέρας που θα μπει η μπαταρία της ντουζιέρας. Όλα με καινούργιες πολυστρωματικές σωλήνες , οι οποίες αυτή τι στιγμή βρίσκονται υπό πίεση έξι ατμοσφαιρών. Άρα έχουμε μηδενική διαρροή και αποκλείουμε την πιθανότητα κάποιας διαρροής. Έχουμε γράψει ένα άρθρο αφιερωμένο στην ανακαίνιση υδραυλικών σε μια ανακαίνιση.
Ανακαίνιση υδραυλικής εγκατάστασης Ανακαίνιση υδραυλικής εγκατάστασης

Ανακαίνιση κουζίνας

Στην συνέχεια μέσα από το μπάνιο φεύγουμε, ακολουθούμε ζεστό-κρύο και φτάνουμε στην κουζίνα. Προχωράμε πλέον στην ανακαίνιση κουζίνας. Από εδώ βλέπουμε την αποχέτευση της κουζίνας η οποία είναι στον τοίχο της κουζίνας. Δίπλα από την αποχέτευση της κουζίνας βλέπουμε το ζεστό και κρύο νερό. Εκεί βρίσκεται και ο γενικός διακόπτης ο οποίος είναι κάτω. Βλέπουμε μια πολύ συνηθισμένη κατάσταση σε ανακαίνιση κουζίνας. Αυτό βέβαια θα χτιστεί θα σοβατιστεί και θα στερεωθεί. Όλες οι εγκαταστάσεις θα ακολουθήσουν αυτή την διαδικασία. Όπως σε κάθε εργασία ανακαίνισης σπιτιού, έτσι και στην ανακαίνιση κουζίνας ακολουθούμε πολύ συγκεκριμένη και δοκιμασμένη μεθοδολογία. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας στις ανακαινίσεις κουζίνας εγγυάται το ιδανικό αποτέλεσμα. Και βέβαια μιλώντας για ανακαίνιση κουζίνας μην παραβλέψετε να δείτε τις προτάσεις μας για κουζίνες glass. Καταπληκτικές κουζίνες κατασκευασμένες αποκλειστικά από γυαλί και αλουμίνιο. Ότι καλύτερο για την κουζίνα σας. Το συνιστούμε ανεπιφύλακτα για μια ανακαίνιση κουζίνας που θα εντυπωσιάζει κάθε επισκέπτη και θα κρατήσει για μια ζωή. Μπορείτε να πάρετε ιδέες και να δείτε φωτογραφίες ανακαινισμένων κουζινών αν διαβάσετε το άρθρο μας για την ανακαίνιση κουζίνας.
Ανακαίνιση κουζίνας Ανακαίνιση κουζίνας

Ανακαίνιση σπιτιού

Η ανακαίνιση υδραυλικών εντάσσεται στην ανακαίνιση σπιτιού. Και με δυο λόγια για να κλείσουμε το κεφάλαιο ανακαίνισης στα υδραυλικά εννοούμε ότι δεν παραμένει τίποτα απολύτως είτε υδραυλικό είτε αποχετευτικό το οποίο να είναι παλιό. Στις ανακαινίσεις σπιτιών φροντίζουμε ώστε να χρησιμοποιούμε τα ιδανικότερα υλικά ανακαινίσεων. Αλλάζουνε τα πάντα. Αντικαθίστανται οι σωληνώσεις με καινούργιες. Τοποθετούμε αποχετεύσεις με pvc. Βλέπετε καινούργιες σωληνώσεις για παροχή κουζίνας καινούργια. Όλα είναι νέα άρα έχουμε μία εγκατάσταση στην οποία για 40 χρόνια δεν θα αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα όσον αφορά τα υδραυλικά και τα αποχετευτικά του διαμερίσματος. Αυτό άλλωστε είναι και το ζητούμενο σε κάθε ανακαίνιση σπιτιού που αναλαμβάνουμε. Να παραδώσουμε ένα σπίτι το οποίο για σαράντα χρόνια δεν θα χρειαστεί καμμία εργασία ανακαίνισης. Στην κεντρική μας σελίδα μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα είδη της ανακαίνισης, να πάρετε πληροφορίες για λεπτομέρειες των εργασιών. Εδώ θα μάθετε τα πάντα για την ανακαίνιση σπιτιού.
Ανακαίνιση σπιτιού Ανακαίνιση σπιτιού

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. Μετατρέπουμε το παλιό σας σπίτι σε νεόδμητο.