x

Προσφορές

Προσφορές σε Ιταλικές κουζίνες

Η enfe.gr συνεργάζεται με Ιταλικό οίκο παραγωγής κουζινών και ντουλαπών και έχει τη δυνατότητα να σας προσφέρει ποιοτικές κουζίνες σε εξαιρετικά οικονομικές προσφορές.
ανακαίνιση με Ιταλικές κουζίνες
Η πρώτη προσφορά ανακαίνισης κουζίνας ανέρχεται 1900 ευρώ. Στην τιμή αυτή περιλαμβάνονται και οι ηλεκτρικές συσκευές.
Η συνολική αξία των ηλεκτρικών συσκευών που περιλαμβάνονται στην προσφορά ανακαίνισης κουζίνας φτάνει στα 1600 ευρώ. Δηλαδή αυτό που απομένει αν αφαιρεθεί το κόστος των ηλεκτρικών συσκευών είναι μόνο 300 ευρώ! Πρόκειται για απίστευτη προσφορά που είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρείτε στην Ελληνική αγορά!

Η προσφορά περιλαμβάνει:

 • Ντουλάπια κουζίνας 8.5 τ.μ.
 • Εντοιχισμένο ψυγειοκαταψύκτη
 • Φούρνο τελευταίας τεχνολογίας Α++
 • Κεραμικές εστίες
 • Απορροφητήρα καμινάδα
 • Νεροχύτη
 • Μπαταρία
 • Προαιρετικά πλυντήριο πιάτων

Πατήστε εδλω για να δείτε την προσφορά ανακαίνισης με Ιταλικές κουζίνες

Προσφορά Ανακαίνισης ξενοδοχείου

Η προσφορά μας για την ανακαίνιση ξενοδοχείου ανέρχεται στα 1.300 ευρώ ανά δωμάτο ξενοδοχείου.  Στην προσφορά ανακαίνισης ξενοδοχείου περιλαμβάνεται καθρέφτης, 1 σύνθετο και 1 ντουλάπα με 2 πόρτες για τα ρούχα ας πούμε, ντουλάπα υπνοδωματίου. Μιλάμε λοιπόν για έπιπλα υψηλής ποιότητας για να μπορούν να αντέχουν στην διάρκεια του χρόνου,  διότι στα δωμάτια των ξενοδοχείων υπάρει συνεχής χρήση.
Προσφορές ανακαίνισης ξενοδοχείου

Πρόκειται για μερική ανακαίνιση ξενοδοχείου, διότι ανακαινίζουμε μόνο κάποιους από τους χώρους του ξενοδοχείου.

Βέβαια υπάρχει δυνατότητα για για ριζική ανακαίνιση ξενοδοχείου. Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνουμε ένα παλιό ξενοδοχείο και το μεταμορφώνουμε σε ένα τελείως διαφορετικό, καινούργιο και αναβαθμισμένο ξενοδοχείο. Εξυπακούεται οτι η ολική ανακαίνιση ξενοδοχείου αυξάνει και τα αστέρια του ξενοδοχείου.

Πατήστε εδώ για να δείτε προσφορές ανακαίνισης ξενοδοχείου

0 thoughts on “Προσφορές”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Σχόλια Αναγνωστών – Πελατών

 • Μιχάλης on ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΈκανα την ανακαίνιση του σπιτιού μου με την enfe χωρίς κανένα πρόβλημα, σηνεπής σε όλα του. Κατα τη διάρκεια των εργασιών αποφάσισα να τοποθετήσω ένα ενεργειακό τζάκι. Όταν το είπα στον υπεύθυνο μου είπε οτι θα μου τοποθετήσουν σε τιμή χονδρικής και μάλιστα δώρο τα εργατικά. Όπου είχα ρωτήσει μου είχαν δώσει τιμές άνω των 4.000 ευρώ. Ο υπεύθυνος της enfe μου το χρέωσε μόνο με 1.000 ευρώ. Τι να πω. Το ευχαριστώ είναι λίγο.
 • Διονύσης on ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΤα δυο άρθρα που δημοσιεύονται στο κάτω μέρος της σελίδας με διακριτικό SOS με βοήθησαν πάρα πολύ. Από άσχετος που ήμουν με την οικοδομή διαβάζοντας όσα περιγράφονται με την παραμικρή λεπτομέρεια κατάλαβα τι σημαίνει ποιοτική ανακαίνιση. Κατά τη διάρκεια των εργασιών παρακολουθούσα καθημερινά αν εφαρμόζουν αυτά που γράφουν. Διαπίστωσα οτι ήταν άψογος προσέχοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια. Συγχαρητήρια.
 • Θανάσης on ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΈδωσα την ανακαίνιση του σπιτιού μου στην enfe. Τα πάντα εκτελέστηκαν ακριβώς όπως αναλυτικά μου τα είχαν περιγράψει στη συγγραφή υποχρεώσεων που είχαμε υπογράψει. Όμως η έκπληξη για εμένα ήταν οτι μου έκαναν δώρο τον κρυφό φωτισμό στο σαλόνι μου χωρί ςνα το έχουμε συμφωνήσει. Μπράβο στα παιδιά.
 • Αντώνης on ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΕίχαμε συμφωνήσει με την enfe.gr μεταξύ των άλλων και τη βελτίωση της ηλεκτρικής εγκατάστασης. Τα συνεργεία από οτι μου είπαν και διαπίστωσα και εγώ η ηλεκτρική εγκατάσταση ήταν χάλια. Στο τέλος όταν παρέλαβα το σπίτι είδα οτι η παλιά ηλεκτρική εγκατάσταση ακυρώθηκε και μου έκαναν μια ολοκαίνουργια υπερσύγχρονη ηλεκτρική εγκατάσταση, με νέο πίνακα, νέες καλωδιώσεις, νέες παροχές internet κλπ. Και όλα αυτά χωρίς να με επιβαρύνουν οικονομικά. Τους ευχαριστώ δημόσια (Μια μικρή παρατήρηση, καθυστέρησαν 15
 • Νίκος on Πείτε μας την γνώμη σαςΔιαμένω στο εξωτερικό και ανέθεσα την ανακαίνιση του σπιτιού μου στην Ελλάδα στην enfe.gr. Όταν ήρθα να παραλάβω το έργο και το είδα έπεσα από τα σύννεφα.. Στην κυριολεξία παρέλαβα μια Βίλα. Συγχαρητήρια.
 • Χαρης on Μερική Ανακαίνιση Διαμερισμάτωναρα για μια κουζινα περιπου 15 τμ να υπολογιζω στα 2000-3000€?
 • Γιάννης on Πείτε μας την γνώμη σαςΗ ομάδα της enfe.gr κάνει τέλεια και ποιοτική δουλειά. Το σπίτι μου ήταν παλιό και οι τοιχοποιίες χάλια. Τα παιδιά μου μου το φύλαγαν για έκπληξη. Αποξήλωσαν όλους τους παλιούς χρωματισμούς και τα επιχρίσματα και τα έκαναν όλα από την αρχή και μάλιστα με σπατουλαριστούς τοίχους αν και δεν ήταν υποχρεωμένοι βάσει της συγγραφής υποχρεώσεων που είχαμε υπογράψει. Εγώ βέβαια τους έδωσα επιπλέον και ένα μικρό φιλοδώρημα. Συγχαρητήρια.
 • Αργυρης on Ανακαίνιση Κουζίνα – Μπάνιο – Κρεβατοκάμαραη κουζινα μου ειναι περιπου 12 τμ (4 Χ 3) και θελω να κανω ολικη ανακαινιση, ποσο θα μου κοστισει?
 • Αργύρης on Πείτε μας την γνώμη σαςΚαταπληκτική δουλειά σε καταπληκτικές τιμές.
 • Κώστας on Πείτε μας την γνώμη σαςΣυγχαρητήρια για την καταπληκτική δουλειά.
Για να δείτε όλα τα σχόλια ή να προσθέσετε το δικό σας πατήστε ΕΔΩ