x

Πακέτα Ανακαίνισης

anakainisi-1

ΝΕΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΑ ΠΑΚΕΤΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

1) Μελετώντας τα πακέτα ανακαίνισης μπορείτε με μικρή απόκλιση να προσδιορίσετε το κόστος για τη δική σας ανακαίνιση.

2) Σας παρουσιάζουμε δυο κατηγορίες πακέτων ανακαίνισης για να έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε το πακέτο που σας ταιριάζει περισσότερο ανάλογα με τις απαιτήσεις σας και με τις οικονομικές δυνατότητες.

α) ΠΑΚΕΤΑ LUXURY (πολυτελούς κτασκευής)
β) ΠΑΚΕΤΑ ECONOMY (οικονομικά πακέτα)

Αναλαμβάνουμε μόνο ποιοτικές ανακαινίσεις.

1) Τα προϊόντα και τα υλικά που χρησιμοποιούμε στα πακέτα luxury είναι ανώτερης ποιότητας και υψηλής αισθητικής.

2) Ο τρόπος που εκτελούνται οι εργασίες από εξειδικευμένα και έμπειρα συνεργεία ταυτίζεται με τα περιγραφόμενα στον ΟΔΗΓΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για όσους σκοπεύουν να ανακαινίσουν το χώρο τους. Σας συνιστούμε να το διαβάσετε προσεκτικά.

Βάσει λοιπόν των περιγραφομένων στον ΟΔΗΓΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ο συνδυασμός των δυο προαναφερομένων “1” και “2” σημαίνει οτι στον ανακαινισμένο χώρο σας από την enfe.gr για τα επόμενα τριάντα ως σαράντα χρόνια δεν θα απαιτηθεί καμμία απολύτως άλλη παρέμβαση, διόρθωση, βελτίωση ή ανακατακευή.

Σε κάθε πακέτο περιγράφονται επακριβώς οι αξίες και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των υλικών και προϊόντων καθώς και ο τρόπος εκτέλεσης των εργασιών.

Τα προϊόντα και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν μπορείτε να τα επιλέξετε από τους καταλόγους ρποϊόντων που υπάρχουν σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα μας καθώς και από τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

Σχετικά με τον τρόπο εκτέλεσης των εργασιών για μια ποιοτική ανακαίνιση σας παρέχουμε ένα σημαντικό εργαλείο για εσάς, τον ΟΔΗΓΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ, όπου εκεί περιγράφονται λεπτομερώς πώς πρέπει να εκτελεστεί κάθε εργασία για να έχει ποιότητα, αντοχή και διάρκεια στο χρόνο.

Κατα αυτόν τον τρόπο έχετε στα χέρια σας το κατάλληλο εργαλείο με το οποίο μπορείτε να μας ελέγχετε αν εφαρμόζουμε στην πράξη αυτά που περιγράφουμε

 

Στην παρουσίαση των πακέτων μας προσπαθούμε να περιγράψουμε τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε όσο πιο αναλυτικά μπορούμε, ούτως ώστε να γνωρίζετε από την αρχή πόσο θα πληρώσετε, τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, την χρηματική αξία, τις εγγυήσεις των προϊόντων που θα τοποθετήσουμε, όπως και όλες τις εργασίες των συνεργείων μας έτσι ώστε να μην υπάρχουν πουθενά κρυφές χρεώσεις και θολά ή αδιευκρίνιστα σημεία, με συνέπεια να υπάρξουν προστριβές κατά την διάρκεια των εργασιών .

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ.

Λαμβάνοντας υπόψην ότι η οι τιμές των πακέτων είναι απόλυτα ακριβής, σε κάθε πακέτο περιλαμβάνονται ποσοτικοποιημένα και κοστολογημένα υλικά και προϊόντα με ακριβή περιγραφή των τεχνικων και ποιοτικών χαρακτηριστικών των πράγμα το οποίο σημαινει ότι με οδηγό το πακέτο που ταιριάζει στο δικό σας ακίνητο μπορείτε με μεγάλη προσέγγιση να προσδιορίσετε για το κόστος της δική σας ανακαίνισης.

Δείτε το ενημερωτικό video πατώντας ΕΔΩ

α) ΠΑΚΕΤΑ LUXURY (πολυτελούς κατασκευής)

pak1
pak2
pak3
pak4

β) ΠΑΚΕΤΑ ECONOMY (οικονομικά πακέτα)

Τα πακέτα economy απευθύνονται σε ιδιοκτήτες που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μια οικονομική ανακαίνιση στο ακίνητό τους.

Σε σχέση με τα πακέτα luxury είναι πιο οικονομικά λόγω της χαμηλότερης αξίας των υλικών και προϊοντων που θα χρησιμοποιηθούν.

Αυτό βεβαίως δε σημαίνει οτι η ανακαίνιση θα είναι χαμηλής ποιότητας.

Τα υλικά και προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν μπορεί να είναι μειωμένης αισθητικής αλλά όχι μειωμένης ποιότητας.

pak5
pak6
pak7
pak8


Σχόλια Αναγνωστών – Πελατών

  • Μιχάλης on ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΈκανα την ανακαίνιση του σπιτιού μου με την enfe χωρίς κανένα πρόβλημα, σηνεπής σε όλα του. Κατα τη διάρκεια των εργασιών αποφάσισα να τοποθετήσω ένα ενεργειακό τζάκι. Όταν το είπα στον υπεύθυνο μου είπε οτι θα μου τοποθετήσουν σε τιμή χονδρικής και μάλιστα δώρο τα εργατικά. Όπου είχα ρωτήσει μου είχαν δώσει τιμές άνω των 4.000 ευρώ. Ο υπεύθυνος της enfe μου το χρέωσε μόνο με 1.000 ευρώ. Τι να πω. Το ευχαριστώ είναι λίγο.
  • Διονύσης on ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΤα δυο άρθρα που δημοσιεύονται στο κάτω μέρος της σελίδας με διακριτικό SOS με βοήθησαν πάρα πολύ. Από άσχετος που ήμουν με την οικοδομή διαβάζοντας όσα περιγράφονται με την παραμικρή λεπτομέρεια κατάλαβα τι σημαίνει ποιοτική ανακαίνιση. Κατά τη διάρκεια των εργασιών παρακολουθούσα καθημερινά αν εφαρμόζουν αυτά που γράφουν. Διαπίστωσα οτι ήταν άψογος προσέχοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια. Συγχαρητήρια.
  • Θανάσης on ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΈδωσα την ανακαίνιση του σπιτιού μου στην enfe. Τα πάντα εκτελέστηκαν ακριβώς όπως αναλυτικά μου τα είχαν περιγράψει στη συγγραφή υποχρεώσεων που είχαμε υπογράψει. Όμως η έκπληξη για εμένα ήταν οτι μου έκαναν δώρο τον κρυφό φωτισμό στο σαλόνι μου χωρί ςνα το έχουμε συμφωνήσει. Μπράβο στα παιδιά.
  • Αντώνης on ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΕίχαμε συμφωνήσει με την enfe.gr μεταξύ των άλλων και τη βελτίωση της ηλεκτρικής εγκατάστασης. Τα συνεργεία από οτι μου είπαν και διαπίστωσα και εγώ η ηλεκτρική εγκατάσταση ήταν χάλια. Στο τέλος όταν παρέλαβα το σπίτι είδα οτι η παλιά ηλεκτρική εγκατάσταση ακυρώθηκε και μου έκαναν μια ολοκαίνουργια υπερσύγχρονη ηλεκτρική εγκατάσταση, με νέο πίνακα, νέες καλωδιώσεις, νέες παροχές internet κλπ. Και όλα αυτά χωρίς να με επιβαρύνουν οικονομικά. Τους ευχαριστώ δημόσια (Μια μικρή παρατήρηση, καθυστέρησαν 15
  • Νίκος on Πείτε μας την γνώμη σαςΔιαμένω στο εξωτερικό και ανέθεσα την ανακαίνιση του σπιτιού μου στην Ελλάδα στην enfe.gr. Όταν ήρθα να παραλάβω το έργο και το είδα έπεσα από τα σύννεφα.. Στην κυριολεξία παρέλαβα μια Βίλα. Συγχαρητήρια.
  • Χαρης on Μερική Ανακαίνιση Διαμερισμάτωναρα για μια κουζινα περιπου 15 τμ να υπολογιζω στα 2000-3000€?
  • Γιάννης on Πείτε μας την γνώμη σαςΗ ομάδα της enfe.gr κάνει τέλεια και ποιοτική δουλειά. Το σπίτι μου ήταν παλιό και οι τοιχοποιίες χάλια. Τα παιδιά μου μου το φύλαγαν για έκπληξη. Αποξήλωσαν όλους τους παλιούς χρωματισμούς και τα επιχρίσματα και τα έκαναν όλα από την αρχή και μάλιστα με σπατουλαριστούς τοίχους αν και δεν ήταν υποχρεωμένοι βάσει της συγγραφής υποχρεώσεων που είχαμε υπογράψει. Εγώ βέβαια τους έδωσα επιπλέον και ένα μικρό φιλοδώρημα. Συγχαρητήρια.
  • Αργυρης on Ανακαίνιση Κουζίνα – Μπάνιο – Κρεβατοκάμαραη κουζινα μου ειναι περιπου 12 τμ (4 Χ 3) και θελω να κανω ολικη ανακαινιση, ποσο θα μου κοστισει?
  • Αργύρης on Πείτε μας την γνώμη σαςΚαταπληκτική δουλειά σε καταπληκτικές τιμές.
  • Κώστας on Πείτε μας την γνώμη σαςΣυγχαρητήρια για την καταπληκτική δουλειά.
Για να δείτε όλα τα σχόλια ή να προσθέσετε το δικό σας πατήστε ΕΔΩ