x

Ανακαίνιση ξενοδοχείου

Πολλοί μας ρωτάνε: Αναλαμβάνετε και ανακαινίσεις ξενοδοχείων; Έχετε κάποιες οικονομικές προτάσεις οι οποίες να είναι συμφέρουσες για την ανακαίνιση ξενοδοχείου; Την απάντηση τη δίνουμε σε αυτό το άρθρο:

Ανακαινίσεις ξενοδοχείων με οικονομικές τιμές

Βεβαίως, αναλαμβάνουμε ξενοδοχεία, ανακαινίσεις ξενοδοχείων με πολύ μεγάλη επιτυχία και βεβαίως πολύ οικονομικές τιμές. Και όταν λέω οικονομικές τιμές επειδή έχουμε κάποια συνεργασία με έναν Ιταλικό οίκο, με ένα Ιταλικό εργοστάσιο το οποίο παράγει τα πάντα όσον αφορά τον ξενοδοχειακό εξοπλισμό στα έπιπλα. Έχουμε την δυνατότητα να τα προσφέρουμε σε πάρα πολύ χαμηλές τιμές.

Ανακαινίσεις ξενοδοχείων με οικονομικές τιμές

Ανακαινίσεις ξενοδοχείων με οικονομικές τιμές

Ριζική ανακαίνιση ξενοδοχείου

Όταν λέμε ότι αναλαμβάνουμε μια ανακαίνιση ξενοδοχείου, μπορεί να πούμε αν θέλετε μια ριζική ανακαίνιση ξενοδοχείου. Το οποίο σημαίνει ότι ένα παλιό ξενοδοχείο αναλαμβάνουμε να σας παρουσιάσουμε ένα τελείως διαφορετικό ξενοδοχείο εντελώς καινούργιο και αναβαθμισμένο. Όσον αφορά τα αστέρια του ξενοδοχείου αυτή είναι μια ολική ανακαίνιση ξενοδοχείου. Και αν θέλετε μια μερική ανακαίνιση ξενοδοχείου, ανακαινίζοντας κάποιους χώρους όπως τα δωμάτια του ξενοδοχείου.

Προσφορές ανακαίνισης ξενοδοχείου

Βεβαίως αυτή τι στιγμή έχουμε την δυνατότητα ενδεικτικά να σας παρουσιάσουμε 2 προσφορές για να μπορείτε έτσι να δημιουργήσετε και να έχετε μια τάξη μεγέθους όσον αφορά το κόστος, το πολύ χαμηλό κόστος, το οποίο έχουμε καταφέρει αυτή τι στιγμή να ανακαινίζουμε τα ξενοδοχεία.

Προσφορές ανακαίνισης ξενοδοχείου

Προσφορές ανακαίνισης ξενοδοχείου

Προσφορά για ένα δωμάτιο ξενοδοχείου

Συγκεκριμένα έχουμε μια προσφορά θα την δείτε στην συνέχεια για ένα δωμάτιο ενός ξενοδοχείου στο οποίο μπορούμε να αντικαταστήσουμε ότι υπάρχει μέσα, το οποίο θα περιλαμβάνει το συγκεκριμένο παράδειγμα, η συγκεκριμένη πρώτη προσφορά που έχουμε, θα περιλαμβάνει 2 κρεβάτια, 2 κομοδίνα, 1 γραφείο, και μια καρέκλα, 1 ντουλάπι, 1 καθρέφτης, 1 σύνθετο και 1 ντουλάπα με 2 πόρτες για τα ρούχα ας πούμε, ντουλάπα υπνοδωματίου.

Προσφορά για ένα δωμάτιο ξενοδοχείου

Προσφορά για ένα δωμάτιο ξενοδοχείου

Ποιότητα κατασκευής στην ανακαίνιση

Όλα αυτά λοιπόν σε πολύ καλή ποιότητας κατασκευής, υπό την έννοια ότι σε ένα ξενοδοχείο επειδή υπάρχει συνεχής χρήση στα προϊόντα τα οποία θα τοποθετούνται θα πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας για να μπορούν να αντέχουν στην διάρκεια του χρόνου. Μιλάμε λοιπόν για τέτοια ποιοτικά έπιπλα, τα έπιπλα τα οποία προανέφερα προηγουμένως για ένα συγκεκριμένο δωμάτιο κοστίζουν μόνο 1300 ευρώ, 1300 ευρώ δηλαδή έχει την δυνατότητα να ανακαινιστεί πλήρως ένα στούντιο είναι ένα δωμάτιο ας πούμε ξενοδοχείου, να αλλάξει η όψη σε πάρα πολύ οικονομική τιμή.

Ποιότητα κατασκευής στην ανακαίνιση

Ποιότητα κατασκευής στην ανακαίνιση

Περισσότερες προσφορές ανακαίνισης ξενοδοχείου

Προσφορές στην συνέχεια θα έχουμε και άλλες αυτές που παραθέτουμε είναι ενδεικτικές, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε από κοινού το τι θέλετε να φτιάξετε στο ξενοδοχείο σας για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή προσφορά.

προσφορές ανακαίνισης ξενοδοχείου

προσφορές ανακαίνισης ξενοδοχείου

Εκτύπωση άρθρου ανακαίνισης ξενοδοχείου

Στη συνέχεια παραθέτουμε το σύνδεσμο της δημοσίευσης που κάναμε στο scribd όπου μπορείτε να κατεβάσετε ολόκληρο το άρθρο για την ανακαίνιση ξενοδοχείου σε μορφή pdf και να την τυπώσετε αν θέλετε:

Ανακαίνιση ξενοδοχεδίου by anakainisi on Scribd


Σχόλια Αναγνωστών – Πελατών

  • Μιχάλης on ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΈκανα την ανακαίνιση του σπιτιού μου με την enfe χωρίς κανένα πρόβλημα, σηνεπής σε όλα του. Κατα τη διάρκεια των εργασιών αποφάσισα να τοποθετήσω ένα ενεργειακό τζάκι. Όταν το είπα στον υπεύθυνο μου είπε οτι θα μου τοποθετήσουν σε τιμή χονδρικής και μάλιστα δώρο τα εργατικά. Όπου είχα ρωτήσει μου είχαν δώσει τιμές άνω των 4.000 ευρώ. Ο υπεύθυνος της enfe μου το χρέωσε μόνο με 1.000 ευρώ. Τι να πω. Το ευχαριστώ είναι λίγο.
  • Διονύσης on ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΤα δυο άρθρα που δημοσιεύονται στο κάτω μέρος της σελίδας με διακριτικό SOS με βοήθησαν πάρα πολύ. Από άσχετος που ήμουν με την οικοδομή διαβάζοντας όσα περιγράφονται με την παραμικρή λεπτομέρεια κατάλαβα τι σημαίνει ποιοτική ανακαίνιση. Κατά τη διάρκεια των εργασιών παρακολουθούσα καθημερινά αν εφαρμόζουν αυτά που γράφουν. Διαπίστωσα οτι ήταν άψογος προσέχοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια. Συγχαρητήρια.
  • Θανάσης on ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΈδωσα την ανακαίνιση του σπιτιού μου στην enfe. Τα πάντα εκτελέστηκαν ακριβώς όπως αναλυτικά μου τα είχαν περιγράψει στη συγγραφή υποχρεώσεων που είχαμε υπογράψει. Όμως η έκπληξη για εμένα ήταν οτι μου έκαναν δώρο τον κρυφό φωτισμό στο σαλόνι μου χωρί ςνα το έχουμε συμφωνήσει. Μπράβο στα παιδιά.
  • Αντώνης on ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΕίχαμε συμφωνήσει με την enfe.gr μεταξύ των άλλων και τη βελτίωση της ηλεκτρικής εγκατάστασης. Τα συνεργεία από οτι μου είπαν και διαπίστωσα και εγώ η ηλεκτρική εγκατάσταση ήταν χάλια. Στο τέλος όταν παρέλαβα το σπίτι είδα οτι η παλιά ηλεκτρική εγκατάσταση ακυρώθηκε και μου έκαναν μια ολοκαίνουργια υπερσύγχρονη ηλεκτρική εγκατάσταση, με νέο πίνακα, νέες καλωδιώσεις, νέες παροχές internet κλπ. Και όλα αυτά χωρίς να με επιβαρύνουν οικονομικά. Τους ευχαριστώ δημόσια (Μια μικρή παρατήρηση, καθυστέρησαν 15
  • Νίκος on Πείτε μας την γνώμη σαςΔιαμένω στο εξωτερικό και ανέθεσα την ανακαίνιση του σπιτιού μου στην Ελλάδα στην enfe.gr. Όταν ήρθα να παραλάβω το έργο και το είδα έπεσα από τα σύννεφα.. Στην κυριολεξία παρέλαβα μια Βίλα. Συγχαρητήρια.
  • Χαρης on Μερική Ανακαίνιση Διαμερισμάτωναρα για μια κουζινα περιπου 15 τμ να υπολογιζω στα 2000-3000€?
  • Γιάννης on Πείτε μας την γνώμη σαςΗ ομάδα της enfe.gr κάνει τέλεια και ποιοτική δουλειά. Το σπίτι μου ήταν παλιό και οι τοιχοποιίες χάλια. Τα παιδιά μου μου το φύλαγαν για έκπληξη. Αποξήλωσαν όλους τους παλιούς χρωματισμούς και τα επιχρίσματα και τα έκαναν όλα από την αρχή και μάλιστα με σπατουλαριστούς τοίχους αν και δεν ήταν υποχρεωμένοι βάσει της συγγραφής υποχρεώσεων που είχαμε υπογράψει. Εγώ βέβαια τους έδωσα επιπλέον και ένα μικρό φιλοδώρημα. Συγχαρητήρια.
  • Αργυρης on Ανακαίνιση Κουζίνα – Μπάνιο – Κρεβατοκάμαραη κουζινα μου ειναι περιπου 12 τμ (4 Χ 3) και θελω να κανω ολικη ανακαινιση, ποσο θα μου κοστισει?
  • Αργύρης on Πείτε μας την γνώμη σαςΚαταπληκτική δουλειά σε καταπληκτικές τιμές.
  • Κώστας on Πείτε μας την γνώμη σαςΣυγχαρητήρια για την καταπληκτική δουλειά.
Για να δείτε όλα τα σχόλια ή να προσθέσετε το δικό σας πατήστε ΕΔΩ