x

Ανακαίνιση κουζίνας

Σε αυτό το άρθρο θα απαντήσουμε στο ερώτημα σχετικά με την ανακαίνιση κουζίνας: Τι πρέπει να γνωρίζω ώστε να φτιάξω μια ποιοτική κουζίνα;

Εξειδικευμένο το ρώτημα και πολύ σωστό. Η κουζίνα είναι το κέντρο του σπιτιού μας. Εκεί περνάμε τις περισσότερες ώρες, ειδικότερα η νοικοκυρά. κατά βάση λοιπόν πρέπει αν δώσουμε μεγάλη σημασία στο πως θα διαμορφώσουμε αυτή τη στιγμή την κουζίνα μας. Το ερώτημα συνηθίζεται στις ανακαινίσεις σπιτιών. Λογικό είναι να περιλαμβάνεται η ανακαίνιση κουζίνας στην ανακαίνιση σπιτιού.

Γενικά η κουζίνα, η κατασκευή μιας κουζίνας, έχει σχέση με το αισθητικό του πράγματος δεδομένου ότι η κουζίνα πλέον δεν έχει τον παλιό χαρακτήρα της απομονωμένης κουζίνας μαγειρείου. Αυτή τη στιγμή οι κουζίνες μέσα σε ένα σπίτι θεωρούνται έπιπλα άρα πρέπει να έχουν καλή εμφάνιση και καλή εικόνα. Παράλληλα όμως η κουζίνα θα πρέπει να κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι λειτουργική για τη νοικοκυρά. Αυτά τα δυο λοιπόν θα πρέπει στον αρχικό σχεδιασμό μιας κουζίνας να συνυπάρχουν μεταξύ τους ώστε να πετύχουμε και τον ένα στόχο και τον άλλο στόχο.

Ανακαίνιση κουζίνας και σχεδιασμός κουζίνας

Ο σχεδιασμός της κουζίνας είναι ένα πράγμα υποκειμενικό και αφορά τον ιδιοκτήτη. Ανάλογα με ποιο τρόπο θέλει να εμφανίζεται η κουζίνα του. Στην αγορά αυτή τη στιγμή υπάρχουν πάρα πολλά προϊόντα στα οποία επιλέγοντας κάποιος θα δυσκολευτεί πολύ να καταλήξει στο συνδυασμό χρωμάτων και σχεδίων για την κουζίνα. Σε αυτό εμείς σαν εταιρεία, σαν enfe.gr έχουμε τον κατάλληλο διακοσμητή και τοποθετητή αν θέλετε της κουζίνας. Είναι αυτός που θα αναλάβει να κάνει καταρχήν μια αποτύπωση του χώρου και στη συνέχεια από κοινού μαζί με τον πελάτη να διαμορφώσουν το σχεδιασμό της κουζίνας. Το λειτουργικό καταρχήν σχεδιασμό μιας κουζίνας. Πως και με τον καλύτερο τρόπο θα γίνει η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του χώρου. Και με δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή στα περισσότερα σπίτια οι χώροι είναι περιορισμένοι θα πρέπει σε ένα συγκεκριμένο χώρο να χωρέσουν πάρα πολλά πράγματα. Ήδη η κουζίνα αυτή τη στιγμή έχει πολύ περισσότερες απαιτήσεις από ότι είχε η παλιά κουζίνα μαγειρείο. Θα πρέπει να προστεθεί το πλυντήριο πιάτων, θα πρέπει αν προστεθούν πάρα πολλές πρίζες για να έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί οτιδήποτε υπάρχει στην κουζίνα.

Ανακαίνιση κουζίνας glass

Εδώ μπορείτε να δειτε κάποιες εντυπωσιακές προτάσεις για την ανακαίνιση κουζίνας. Συγκεκριμένα σας παρουσιάζουμε κάποιες προτάσεις που μπορούμε να σας παρέχουμε όσον αφορά τις κουζίνες glass:

Σε γενικές γραμμές περνώντας από τον αρχικό σχεδιασμό στη συνέχεια πάμε στη διαμόρφωση της εικόνας, δηλαδή στην αισθητική της κουζίνας. Αυτή τη στιγμή στην αγορά υπάρχουν ένα σωρό από πορτάκια ή από συνδυασμούς πραγμάτων. Που εκεί ανάλογα με την απαίτηση ή με το γούστο του διακοσμητή ή του ιδιοκτήτη μπορούμε να διαμορφώσουμε από κοινού την οπτική, την εμφάνιση της κουζίνας. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πάρα πολλές δυνατότητες.

ανακαίνιση κουζίνας

ανακαίνιση κουζίνας

Υλικά για την ανακαίνιση κουζίνας

Αλλά θέλω να πω δυο πράγματα όσον αφορά τα υλικά που χρησιμοποιούνται αυτή τη στιγμή διότι υπάρχει μια σύγχυση στον κόσμο. Ο οποίος δεν ξέρει τι υλικά να χρησιμοποιήσει ώστε να έχει παράλληλα και μια ποιοτική κουζίνα η οποία να είναι άφθαρτη στο χρόνο. Υπάρχουν καταρχήν τα μελαμινικά πορτάκια, υπάρχουν τα πορτάκια direct prortforming τα οποία είναι μια ενδιάμεση κατάσταση. Υπάρχουν τα πορτάκια βακελίτου που κατά τη γνώμη μου είναι το καλύτερο υλικό που μπορεί αν χρησιμοποιήσει κάποιος. Από κει και πέρα υπάρχουν και τα πορτάκια pvc. Μπορεί κάποιος να κάνει μια θαυμάσια κουζίνα η οποία να είναι όλη από κρύσταλλο. Και τα πορτάκια από κρύσταλλο. Είναι μιια καινούργια κατασκευή η οποία είναι εντυπωσιακή.

Ανακαίνιση κουζίνας από την enfe.gr

Σε γενικές γραμμές εκείνο που έχει σημασία και που θέλω να τονίσω είναι ότι αυτή τη στιγμή εμείς στην εταιρεία μας, την enfe.gr έχουμε τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε και να κατασκευάσουμε οτιδήποτε υπάρχει και εμφανίζεται είτε στην αγορά είτε σε κάποιες εκθέσεις που παρουσιάζουν υλικά κουζίνας, πολύ απλά με πολύ χαμηλότερο κόστος. Στις εκθέσεις που λειτουργούν αυτή τη στιγμή βλέπουμε ενδεικτικά ότι μια κουζίνα μιας συγκεκριμένη εταιρείας φωτιζόμενη κατάλληλα και παρουσιαζόμενη μας εντυπωσιάζει. Και παίρνουμε μια τιμή η οποία ενδεικτικά μπορεί να είναι της τάξης των πέντε χιλιάδων ευρώ. Για παράδειγμα μια Ιταλική κουζίνα που έχει τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και τους συγκεκριμένους μηχανισμούς. Στο συγκεκριμένο παράδειγμα που αναφερόμαστε εμείς αυτό ακριβώς το μοντέλο της κουζίνας που θα δείτε σε μια βιτρίνα έχουμε τη δυνατότητα να το κατασκευάσουμε ακριβώς το ίδιο. Με τα ίδια χαρακτηριστικά και υλικά, με τους ίδιους μηχανισμούς, στη χειρότερη περίπτωση στη μισή τιμή. Στα δυόμιση χιλιάρικα. Με ποιο τρόπο μπορούμε να το κατασκευάσουμε; πολύ απλά έχουμε τη δυνατότητα να το κατασκευάσουμε μόνοι μας σαν εταιρεία. Κατά συνέπεια μπορούμε να περιορίσουμε το κόστος σε τέτοια επίπεδα ώστε να είναι προσβάσιμα και πιο φθηνά. Επιπλέον αναλαμβάνοντας μια ανακαίνιση όλου του σπιτιού μπορούμε να περιορίσουμε κατά περίπτωση για κάθε μορφή ανακαίνισης ή για κάθε αντικείμενο σε πολύ χαμηλό κόστος. Λόγω του ότι αναλαμβάνουμε μια γενική ανακαίνιση και το κέρδος μας μπορούμε να το περιορίσουμε σε πολύ χαμηλά επίπεδα.


Σχόλια Αναγνωστών – Πελατών

  • Μιχάλης on ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΈκανα την ανακαίνιση του σπιτιού μου με την enfe χωρίς κανένα πρόβλημα, σηνεπής σε όλα του. Κατα τη διάρκεια των εργασιών αποφάσισα να τοποθετήσω ένα ενεργειακό τζάκι. Όταν το είπα στον υπεύθυνο μου είπε οτι θα μου τοποθετήσουν σε τιμή χονδρικής και μάλιστα δώρο τα εργατικά. Όπου είχα ρωτήσει μου είχαν δώσει τιμές άνω των 4.000 ευρώ. Ο υπεύθυνος της enfe μου το χρέωσε μόνο με 1.000 ευρώ. Τι να πω. Το ευχαριστώ είναι λίγο.
  • Διονύσης on ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΤα δυο άρθρα που δημοσιεύονται στο κάτω μέρος της σελίδας με διακριτικό SOS με βοήθησαν πάρα πολύ. Από άσχετος που ήμουν με την οικοδομή διαβάζοντας όσα περιγράφονται με την παραμικρή λεπτομέρεια κατάλαβα τι σημαίνει ποιοτική ανακαίνιση. Κατά τη διάρκεια των εργασιών παρακολουθούσα καθημερινά αν εφαρμόζουν αυτά που γράφουν. Διαπίστωσα οτι ήταν άψογος προσέχοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια. Συγχαρητήρια.
  • Θανάσης on ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΈδωσα την ανακαίνιση του σπιτιού μου στην enfe. Τα πάντα εκτελέστηκαν ακριβώς όπως αναλυτικά μου τα είχαν περιγράψει στη συγγραφή υποχρεώσεων που είχαμε υπογράψει. Όμως η έκπληξη για εμένα ήταν οτι μου έκαναν δώρο τον κρυφό φωτισμό στο σαλόνι μου χωρί ςνα το έχουμε συμφωνήσει. Μπράβο στα παιδιά.
  • Αντώνης on ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΕίχαμε συμφωνήσει με την enfe.gr μεταξύ των άλλων και τη βελτίωση της ηλεκτρικής εγκατάστασης. Τα συνεργεία από οτι μου είπαν και διαπίστωσα και εγώ η ηλεκτρική εγκατάσταση ήταν χάλια. Στο τέλος όταν παρέλαβα το σπίτι είδα οτι η παλιά ηλεκτρική εγκατάσταση ακυρώθηκε και μου έκαναν μια ολοκαίνουργια υπερσύγχρονη ηλεκτρική εγκατάσταση, με νέο πίνακα, νέες καλωδιώσεις, νέες παροχές internet κλπ. Και όλα αυτά χωρίς να με επιβαρύνουν οικονομικά. Τους ευχαριστώ δημόσια (Μια μικρή παρατήρηση, καθυστέρησαν 15
  • Νίκος on Πείτε μας την γνώμη σαςΔιαμένω στο εξωτερικό και ανέθεσα την ανακαίνιση του σπιτιού μου στην Ελλάδα στην enfe.gr. Όταν ήρθα να παραλάβω το έργο και το είδα έπεσα από τα σύννεφα.. Στην κυριολεξία παρέλαβα μια Βίλα. Συγχαρητήρια.
  • Χαρης on Μερική Ανακαίνιση Διαμερισμάτωναρα για μια κουζινα περιπου 15 τμ να υπολογιζω στα 2000-3000€?
  • Γιάννης on Πείτε μας την γνώμη σαςΗ ομάδα της enfe.gr κάνει τέλεια και ποιοτική δουλειά. Το σπίτι μου ήταν παλιό και οι τοιχοποιίες χάλια. Τα παιδιά μου μου το φύλαγαν για έκπληξη. Αποξήλωσαν όλους τους παλιούς χρωματισμούς και τα επιχρίσματα και τα έκαναν όλα από την αρχή και μάλιστα με σπατουλαριστούς τοίχους αν και δεν ήταν υποχρεωμένοι βάσει της συγγραφής υποχρεώσεων που είχαμε υπογράψει. Εγώ βέβαια τους έδωσα επιπλέον και ένα μικρό φιλοδώρημα. Συγχαρητήρια.
  • Αργυρης on Ανακαίνιση Κουζίνα – Μπάνιο – Κρεβατοκάμαραη κουζινα μου ειναι περιπου 12 τμ (4 Χ 3) και θελω να κανω ολικη ανακαινιση, ποσο θα μου κοστισει?
  • Αργύρης on Πείτε μας την γνώμη σαςΚαταπληκτική δουλειά σε καταπληκτικές τιμές.
  • Κώστας on Πείτε μας την γνώμη σαςΣυγχαρητήρια για την καταπληκτική δουλειά.
Για να δείτε όλα τα σχόλια ή να προσθέσετε το δικό σας πατήστε ΕΔΩ