x

Ανακαίνιση Κουζίνα – Μπάνιο – Κρεβατοκάμαρα


 1. Δείτε video από κουζίνες glass
 2. Δείτε φωτογραφίες από κουζίνες glass
 3. Δείτε φωτογραφίες από πλάτη κουζίνας glass
 4. Δείτε τα πλεονεκτήματα της κουζίνας glass
 5. Δείτε φωτογραφίες από ντουλάπες
 6. Δείτε τις προσφορές μας σε Ιταλικά έπιπλα κουζίνας

prosfores-italikes-kouzines


ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Σας παρουσιάζουμε τη Mercedes της κουζίνας.

Ανακαίνιση Κουζίνας. Έπιπλα κουζίνας κατασκευασμένα από αλουμίνιο και έγχρωμο κρύσταλλο Lacobel, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Τα ντουλάπια κουζίνας κατασκευάζονται από πλαίσιο αλουμινίου και έγχρωμο γυαλί ασφαλείας με βυνιλική μεμβράνη.

Οι κουζίνες αυτές πωλούνται στις εκθέσεις κουζίνας στη διπλάσια έως τριπλάσια τιμή από οτι οι άλλες.

Εμείς καταφέρνουμε να σας τις προσφέρουμε σε απίστευτα χαμηλές τιμές
(δείτε προσφορές).

Η πλάτη της κουζίνας κατασκευάζεται από έγχρωμο γυαλί σε συνδυασμό με ψηφιακή εκτύπωση (digital printing).

Με τον κατάλληλο φωτισμό είναι όνειρο …

Πλεονεκτήματα της ανακαίνισης κουζίνας glass with aluminium

 1. Απίστευτα όμορφη – super μοντέρνα
 2. Άφθαρτη στο χρόνο
 3. Super γυαλιστερή με τεράστια αντανάκλαση
 4. Κατασκευασμένο με υγιεινά υλικά
 5. Μεγάλη ποικιλία και συνδυασμό χρωμάτων και σχεδίων
 6. Δυνατότητα να εκτυπώσουμε ότι εικόνα εσείς επιθυμείτε
 7. Καθαρίζεται πανεύκολα με οτιδήποτε απορρυπαντικό (π.χ. azax, πράγμα το οποίο σε οποιαδήποτε γυαλιστερή επιφάνεια είναι απαγορευτικό)
 8. Δεν χαράζεται με τίποτα(οποιαδήποτε άλλη γυαλιστερή επιφάνεια χαράζεται πανεύκολα)
 9. Παρέχεται η δυνατότητα αν κάποτε βαρεθείτε την κουζίνα σας σε λίγες ώρες να αλλάζετε τα κρύσταλα και να έχετε μια νέα κουζίνα

Ανακαίνιση κουζίνας glass

Η κουζίνα κατά κύριο λόγο είναι ο χώρος της νοικοκυράς ή ενδεχομένως του άνδρα που ασχολείται με την μαγειρική. Είναι όμως και ο χώρος όπου συγκεντρώνεται η οικογένεια για να απολαύσουν το φαγητό τους ή το ποτό τους, να συζητήσουν επί τη ευκαιρία τα προβλήματα τους, τους στόχους τους κτλ.

Για το λόγο αυτό, ο χώρος της κουζίνας στην ανακαίνιση του πρέπει να σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνει πιο λειτουργικός για την νοικοκυρά. Τα δε σχέδια από τα πορτάκια της κουζίνας, ο χρωματισμός ή τα πλακάκια της και ο χρωματισμός στους τοίχους, να αποτελούν έναν αρμονικό συνδυασμό για να μπορεί η οικογένεια να αισθάνεται όμορφα.
Εδώ μπορείτε να δειτε φωτογραφίες από κουζίνες glass:

anakainisi-kouzinas-glass-5

anakainisi-kouzinas-glass-2

anakainisi-kouzinas-glass-3

anakainisi-kouzinas-glass-4

anakainisi-kouzinas-glass-1

« 1 της 2 »

 

Πλάτη κουζίνας glass

Εδώ μπορείτε να δειτε φωτογραφίες από πλάτη κουζίνας glass:

enfe-kouzina-glass-plati-9

enfe-kouzina-glass-plati-38

« 1 της 2 »

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ

Το μπάνιο είναι ο χώρος της χαλάρωσης ή ο χώρος από τον οποίο θα φύγεις με αυτοπεποίθηση και θετική ενέργεια. Ο σωστός συνδυασμός και τα χρώματα του μπάνιου συμβάλλουν σε αυτό. Στις φωτογραφίες που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας θα δείτε θαυμάσιες φωτογραφίες που καλύπτουν μια ολόκληρη πλάτη ενός τοίχου και αυτές με επικάλυψη γυαλιού 2-3 χιλιοστών το οποίο είναι άφθαρτο και άθραυστο. Φωτογραφίες όπως ένας καταρράκτης, ένα μεγάλο κύμα, ένας ποταμός κ.α. θα κάνουν τον χώρο σας να φαίνεται διπλάσιος.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ – ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ

Το μπάνιο είναι ο χώρος που μετά το πρωϊνό ξύπνημα και πριν φύγουμε για τη δουλειά μας διαμορφώνει τη διάθεσή μας. Με την εφαρμογή των προϊόντων glass μπορούμε να διαμορφώσουμε εκπληκτικά πράγματα, σε βαθμό που να μη σου κάνει όρεξη να βγεις από μέσα.

Σε τμήματα της τοιχοποιίας αντί για πλακάκια μπορούμε να τοποθετήσουμε κρύσταλλο με μια ψηφιακή εκτύπωση μέσα από τη φύση και να έχεις την αίσθηση οτι βρίσκεσαι είτε μέσα στη φύση είτε σε κάποια παραλία κλπ.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ

Την πρωτοποριακή εφαρμογή που δεν θα τη βρειτε πουθενά αλλού θα σας την παρουσιάσουμε σε μικρό χρονικό διάστημα. Προς το παρόν βρίσκεται στο στάδιο της παραγωγής. Πρόκειται για το έπιπλο μπάνιου aluminioum και glass. Τα υλικά κατασκευής του είναι μόνο το αλουμνίνιο και το γυαλί. Είναι πανέμορφο, άφθαρτο και προπάντων 100% αδιάβροχο.

Έπιπλο για μια ζωή, σε αντίθεση με τα έπιπλα που στη συντριπτική τους πλειοψηφία κατασκευάζονται από μελαμίνη. Ως εκ τούτου, λόγω της υγρασίας ακαι των ατμών του μπάνιου σε κάποιο χρονικό διάστημα θα καταστραφούν.

Σας παρουσιάζουμε μερικές εικόνες, και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δειτε απίστευτα όμορφες εικόνες.

Εδώ μπορείτε να δειτε φωτιογραφίες από μπάνιο glass:

« 1 της 2 »

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑΣ

Ο χώρος της κρεβατοκάμαρας είναι ο ιδιωτικός χώρος για το ζευγάρι ή για τα παιδιά. Και εδώ στην ανακαίνιση, ο χρωματισμός της τοιχοποιίας έχουν την ιδιαίτερη σημασία τους. Επίσης, στις ντουλάπες (επάλληλες ή ανοιγόμενες) μπορούμε να σας εκτυπώσουμε θαυμάσιες εικόνες είτε πρόκειται για την κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού είτε για το παιδικό δωμάτιο.

Στην ιστοσελίδα μας θα δείτε χαρακτηριστικά δείγματα από ντουλάπες κρεβατοκάμαρας και χαρούμενα παιδικά δωμάτια.

ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ GLASS

Οι ντουλάπες θεωρούνται πλέον έπιπλα, και διακοσμούν είτε το χώρο του υπνοδωματίου είτε το παιδικό δωμάτιο είτε το σαλόνι. Τελευταία έχουν επικρατήσει οι συρόμενες ντουλάπες διότι δεν καταλαμβάνουν χώρο στο άντοιγμα των ντουλαπόφυλων. Επιπλέον διότι παρέχουν τη δυνατότητα να αποτυπωθεί μια μονοκόμματη μεγάλη εικόνα.

Οι ντουλάπες glass είτε με έγχρωμο κρύσταλλο είτε με ψηφιακή εκτύπωση είναι το στολίδι του χώρου. Έχουν όλα τα πλεονεκτήματα της κουζίνας glass (βλέπε παραπάνω) και είναι πανέμορφες. Είναι μύθος οτι το τζάμι σπάει. Η τεχνολογία στο τζάμι έχει εξελιχθεί ταχύτατα.

Το τζάμι στη ντουλάπα είναι καλυμμένα πάνω σε μελαμίνη και επιπλέον έχει κολληθεί πίσω από βινυλική μεμβράνη ώστε αν κάποιος προσπαθήσει να το σπάσει με ένα σφυρί τότε απλώς ραγίζει σε μικρά κομματάκια όπως το παρμπριζ του αυτοκινήτου.

Εδώ μπορείτε να δειτε φωτιογραφίες από ντουλάπες glass:

« 1 της 2 »

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΑΛΟΝΙΟΥ

Για την ανακαίνιση και διακόσμηση του σαλονιού σας, με μικρές βελτιώσεις μπορεί να γίνει αγνώριστο και πιο λειτουργικό ειδικά στα παλιά διαμερίσματα που συνήθως είναι κατασκευασμένα με ένα κλειστό χωλ, κλειστό σαλόνι και κλειστή κουζίνα. Κάνοντας ανακαίνιση λοιπόν σε ένα τέτοιο σπίτι, υπάρχει η δυνατότητα ενοποίησης διαφόρων χώρων (πχ κουζίνα – σαλόνι). Επίσης μπορούν να γίνουν και άλλες παρεμβάσεις που μπορεί να σας προτείνει η εταιρεία μας σε συνδυασμό με το δικό σας γούστο, να δημιουργηθεί η αίσθηση ότι αποκτήσατε ένα καινούριο σπίτι.


 1. Δείτε video από κουζίνες glass
 2. Δείτε φωτογραφίες από κουζίνες glass
 3. Δείτε φωτογραφίες από πλάτη κουζίνας glass
 4. Δείτε τα πλεονεκτήματα της κουζίνας glass
 5. Δείτε φωτογραφίες από ντουλάπες
 6. Δείτε τις προσφορές μας σε Ιταλικά έπιπλα κουζίνας


Σχόλια Αναγνωστών – Πελατών

 • Μιχάλης on ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΈκανα την ανακαίνιση του σπιτιού μου με την enfe χωρίς κανένα πρόβλημα, σηνεπής σε όλα του. Κατα τη διάρκεια των εργασιών αποφάσισα να τοποθετήσω ένα ενεργειακό τζάκι. Όταν το είπα στον υπεύθυνο μου είπε οτι θα μου τοποθετήσουν σε τιμή χονδρικής και μάλιστα δώρο τα εργατικά. Όπου είχα ρωτήσει μου είχαν δώσει τιμές άνω των 4.000 ευρώ. Ο υπεύθυνος της enfe μου το χρέωσε μόνο με 1.000 ευρώ. Τι να πω. Το ευχαριστώ είναι λίγο.
 • Διονύσης on ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΤα δυο άρθρα που δημοσιεύονται στο κάτω μέρος της σελίδας με διακριτικό SOS με βοήθησαν πάρα πολύ. Από άσχετος που ήμουν με την οικοδομή διαβάζοντας όσα περιγράφονται με την παραμικρή λεπτομέρεια κατάλαβα τι σημαίνει ποιοτική ανακαίνιση. Κατά τη διάρκεια των εργασιών παρακολουθούσα καθημερινά αν εφαρμόζουν αυτά που γράφουν. Διαπίστωσα οτι ήταν άψογος προσέχοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια. Συγχαρητήρια.
 • Θανάσης on ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΈδωσα την ανακαίνιση του σπιτιού μου στην enfe. Τα πάντα εκτελέστηκαν ακριβώς όπως αναλυτικά μου τα είχαν περιγράψει στη συγγραφή υποχρεώσεων που είχαμε υπογράψει. Όμως η έκπληξη για εμένα ήταν οτι μου έκαναν δώρο τον κρυφό φωτισμό στο σαλόνι μου χωρί ςνα το έχουμε συμφωνήσει. Μπράβο στα παιδιά.
 • Αντώνης on ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΕίχαμε συμφωνήσει με την enfe.gr μεταξύ των άλλων και τη βελτίωση της ηλεκτρικής εγκατάστασης. Τα συνεργεία από οτι μου είπαν και διαπίστωσα και εγώ η ηλεκτρική εγκατάσταση ήταν χάλια. Στο τέλος όταν παρέλαβα το σπίτι είδα οτι η παλιά ηλεκτρική εγκατάσταση ακυρώθηκε και μου έκαναν μια ολοκαίνουργια υπερσύγχρονη ηλεκτρική εγκατάσταση, με νέο πίνακα, νέες καλωδιώσεις, νέες παροχές internet κλπ. Και όλα αυτά χωρίς να με επιβαρύνουν οικονομικά. Τους ευχαριστώ δημόσια (Μια μικρή παρατήρηση, καθυστέρησαν 15
 • Νίκος on Πείτε μας την γνώμη σαςΔιαμένω στο εξωτερικό και ανέθεσα την ανακαίνιση του σπιτιού μου στην Ελλάδα στην enfe.gr. Όταν ήρθα να παραλάβω το έργο και το είδα έπεσα από τα σύννεφα.. Στην κυριολεξία παρέλαβα μια Βίλα. Συγχαρητήρια.
 • Χαρης on Μερική Ανακαίνιση Διαμερισμάτωναρα για μια κουζινα περιπου 15 τμ να υπολογιζω στα 2000-3000€?
 • Γιάννης on Πείτε μας την γνώμη σαςΗ ομάδα της enfe.gr κάνει τέλεια και ποιοτική δουλειά. Το σπίτι μου ήταν παλιό και οι τοιχοποιίες χάλια. Τα παιδιά μου μου το φύλαγαν για έκπληξη. Αποξήλωσαν όλους τους παλιούς χρωματισμούς και τα επιχρίσματα και τα έκαναν όλα από την αρχή και μάλιστα με σπατουλαριστούς τοίχους αν και δεν ήταν υποχρεωμένοι βάσει της συγγραφής υποχρεώσεων που είχαμε υπογράψει. Εγώ βέβαια τους έδωσα επιπλέον και ένα μικρό φιλοδώρημα. Συγχαρητήρια.
 • Αργυρης on Ανακαίνιση Κουζίνα – Μπάνιο – Κρεβατοκάμαραη κουζινα μου ειναι περιπου 12 τμ (4 Χ 3) και θελω να κανω ολικη ανακαινιση, ποσο θα μου κοστισει?
 • Αργύρης on Πείτε μας την γνώμη σαςΚαταπληκτική δουλειά σε καταπληκτικές τιμές.
 • Κώστας on Πείτε μας την γνώμη σαςΣυγχαρητήρια για την καταπληκτική δουλειά.
Για να δείτε όλα τα σχόλια ή να προσθέσετε το δικό σας πατήστε ΕΔΩ