x

Ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου

Εδώ απαντάμε στο ερώτημα:
Έχω έναν επαγγελματικό χώρο, γραφείο, το οποίο θέλω αν ανακαινίσω. Τι μου προτείνετε;

Δείτε την απάντηση:

Ένας επαγγελματικός χώρος σε γενικές γραμμές έχει τις ίδιες περίπου απαιτήσεις από ότι έχει και η ανακαίνιση ενός σπιτιού. Βεβαίως σε ορισμένα πράγματα σε έναν επαγγελματικό χώρο πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερες προτεραιότητες ανάλογα με το είδος του χώρου. Για παράδειγμα αν πρόκειται για ένα κατάστημα τότε εκεί θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα εκτός από τα βασικά πράγματα τα οποία θα πρέπει να εγκατασταθούν στην αρχή όπως είναι τα υδραυλικά και τα ηλεκτρικά τα οποία πρέπει να προηγούνται σε κάθε μορφής ανακαίνιση, στη συνέχεια όταν μιλάμε για έναν επαγγελματικό χώρο εκείνο που είναι το ζητούμενο είναι η εικόνα του καταστήματος να είναι τέτοια ώστε να είναι ελκυστικό για τον πελάτη που θα μπει μέσα για να ψωνίσει.

Λεπτομέρειες της ανακαίνισης επαγγελματικού χώρου

Κατά συνέπεια θα πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στη βιτρίνα του καταστήματος. Εκεί θα πρέπει να υπάρχει από το διακοσμητή της εταιρείας μας μια συγκεκριμένη εικόνα την οποία καταρχήν την προσυμφωνούμε μαζί, το αποτυπώνουμε σε τρισδιάστατη μορφή, και κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές, προσθήκες ή αφαιρέσεις, ώστε να διαμορφώσουμε μια καλή βιτρίνα.

Στη συνέχεια, περνώντας από τη βιτρίνα στον εσωτερικό χώρο, ανάλογα με το είδος του καταστήματος υπάρχουν αρκετές προτάσεις που μπορούμε να κάνουμε. Πάντα σε πλαίσιο αρχικού σχεδιασμού που σχεδιάζεται σε κάποια τρισδιάστατη μορφή ή σε κάποια κάτοψη. Και στη συνέχεια να προχωρήσουμε στην εφαρμογή όλων αυτών των πραγμάτων. Εκεί ενδεχομένως να περιλαμβάνονται οι γυψοσανίδες οι οποίες μπορεί να έχουν κάποια ειδικά ραφάκια με κάποιον ειδικό φωτισμό. Ειδικότερα σε ένα κατάστημα θα πρέπει να προσεχθεί ο φωτισμός του καταστήματος. Ειδικότερα τα σημεία που πρέπει να φωτίσουμε κάποια προϊόντα, πως, και με ποιόν τρόπο θα τα φωτίσουμε ώστε να τα αναδείξουμε και να είναι πιο εύκολη η προώθηση του κάθε προϊόντος.

Ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου

Ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου

Επίσης η θέση του κάθε προϊόντος, το που ακριβώς θα μπει, με ποιο τρόπο θα φαίνεται, με ποιο τρόπο θα φωτίζεται, όλα αυτά παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Άρα μιλάμε για ένα σύνθετο πράγμα. Η ανακαίνιση ενός καταστήματος είναι μια σύνθετη διαδικασία. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Δεν μπορούμε να δώσουμε μια γενική κατεύθυνση. Πρέπει να υπάρξει εξειδίκευση ανάλογα με το είδος του επαγγελματικού χώρου, τι επαγγελματικός χώρος είναι, και ανάλογα με το είδος του χώρου, ανάλογα με την κατηγορία του να διαμορφώσουμε μια εικόνα.

Ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου από την enfe.gr

Σε γενικές γραμμές σε ένα κατάστημα προσέχουμε την εικόνα που θα έχει ο πελάτης που θα δει καταρχήν απέξω το κατάστημα, ώστε να τον προσελκύει να μπει μέσα. Και κατά δεύτερο λόγο οι χώροι στο εσωτερικό του καταστήματος να είναι διαμορφωμένοι, φωτισμένοι και διακοσμημένοι με τέτοιον τρόπο ώστε να κάνει τον πελάτη που θα μπει μέσα να αισθάνεται πιο οικεία ή με άλλα λόγια να του αναπτύξει την επιθυμία ή την πρόκληση να αγοράσει κάποιο προϊόν.

Εάν ο επαγγελματικός χώρος είναι ένα γραφείο τότε εκεί θα πρέπει να προσεχθούν άλλα πράγματα. Θα πρέπει να προσεχθεί καταρχήν η γενική εικόνα του καθώς τα στοιχεία που μετράνε σε κάθε κατηγορία, για παράδειγμα αν κάνουμε ανακαίνιση σε ένα δικηγορικό γραφείο, σε ένα αρχιτεκτονικό γραφείο. Αν κατηγορία αυτά τα οποία θέλει να προβάλλει, αυτά που ενδιαφέρεται ο κόσμος να δει. Για παράδειγμα όταν πάει σε ένα αρχιτεκτονικό γραφείο ενδιαφέρεται να δει κάποια έργα, κάποιες φωτογραφίες, κάποιες δυνατότητες για να πειστεί ότι ο τάδε αρχιτέκτων έχει πραγματική εμπειρία πάνω στο αντικείμενο και να του εμπνέει εμπιστοσύνη.

Σε γενικές γραμμές μπορούμε στη συνέχεια το κάθε αντικείμενο αν το εξειδικεύσουμε κατά περίπτωση. Ο επαγγελματικός χώρος είναι κατά περίπτωση. Αυτά που λέμε σε αυτό το video είναι σε γενικές γραμμές. Στη συνέχεια στην ιστοσελίδα μας θα δημοσιεύσουμε τις κατάλληλες λύσεις και προτάσεις για κάθε κατηγορία επαγγελματικού χώρου που σκέφτεται να ανακαινίσει.


Σχόλια Αναγνωστών – Πελατών

  • Μιχάλης on ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΈκανα την ανακαίνιση του σπιτιού μου με την enfe χωρίς κανένα πρόβλημα, σηνεπής σε όλα του. Κατα τη διάρκεια των εργασιών αποφάσισα να τοποθετήσω ένα ενεργειακό τζάκι. Όταν το είπα στον υπεύθυνο μου είπε οτι θα μου τοποθετήσουν σε τιμή χονδρικής και μάλιστα δώρο τα εργατικά. Όπου είχα ρωτήσει μου είχαν δώσει τιμές άνω των 4.000 ευρώ. Ο υπεύθυνος της enfe μου το χρέωσε μόνο με 1.000 ευρώ. Τι να πω. Το ευχαριστώ είναι λίγο.
  • Διονύσης on ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΤα δυο άρθρα που δημοσιεύονται στο κάτω μέρος της σελίδας με διακριτικό SOS με βοήθησαν πάρα πολύ. Από άσχετος που ήμουν με την οικοδομή διαβάζοντας όσα περιγράφονται με την παραμικρή λεπτομέρεια κατάλαβα τι σημαίνει ποιοτική ανακαίνιση. Κατά τη διάρκεια των εργασιών παρακολουθούσα καθημερινά αν εφαρμόζουν αυτά που γράφουν. Διαπίστωσα οτι ήταν άψογος προσέχοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια. Συγχαρητήρια.
  • Θανάσης on ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΈδωσα την ανακαίνιση του σπιτιού μου στην enfe. Τα πάντα εκτελέστηκαν ακριβώς όπως αναλυτικά μου τα είχαν περιγράψει στη συγγραφή υποχρεώσεων που είχαμε υπογράψει. Όμως η έκπληξη για εμένα ήταν οτι μου έκαναν δώρο τον κρυφό φωτισμό στο σαλόνι μου χωρί ςνα το έχουμε συμφωνήσει. Μπράβο στα παιδιά.
  • Αντώνης on ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΕίχαμε συμφωνήσει με την enfe.gr μεταξύ των άλλων και τη βελτίωση της ηλεκτρικής εγκατάστασης. Τα συνεργεία από οτι μου είπαν και διαπίστωσα και εγώ η ηλεκτρική εγκατάσταση ήταν χάλια. Στο τέλος όταν παρέλαβα το σπίτι είδα οτι η παλιά ηλεκτρική εγκατάσταση ακυρώθηκε και μου έκαναν μια ολοκαίνουργια υπερσύγχρονη ηλεκτρική εγκατάσταση, με νέο πίνακα, νέες καλωδιώσεις, νέες παροχές internet κλπ. Και όλα αυτά χωρίς να με επιβαρύνουν οικονομικά. Τους ευχαριστώ δημόσια (Μια μικρή παρατήρηση, καθυστέρησαν 15
  • Νίκος on Πείτε μας την γνώμη σαςΔιαμένω στο εξωτερικό και ανέθεσα την ανακαίνιση του σπιτιού μου στην Ελλάδα στην enfe.gr. Όταν ήρθα να παραλάβω το έργο και το είδα έπεσα από τα σύννεφα.. Στην κυριολεξία παρέλαβα μια Βίλα. Συγχαρητήρια.
  • Χαρης on Μερική Ανακαίνιση Διαμερισμάτωναρα για μια κουζινα περιπου 15 τμ να υπολογιζω στα 2000-3000€?
  • Γιάννης on Πείτε μας την γνώμη σαςΗ ομάδα της enfe.gr κάνει τέλεια και ποιοτική δουλειά. Το σπίτι μου ήταν παλιό και οι τοιχοποιίες χάλια. Τα παιδιά μου μου το φύλαγαν για έκπληξη. Αποξήλωσαν όλους τους παλιούς χρωματισμούς και τα επιχρίσματα και τα έκαναν όλα από την αρχή και μάλιστα με σπατουλαριστούς τοίχους αν και δεν ήταν υποχρεωμένοι βάσει της συγγραφής υποχρεώσεων που είχαμε υπογράψει. Εγώ βέβαια τους έδωσα επιπλέον και ένα μικρό φιλοδώρημα. Συγχαρητήρια.
  • Αργυρης on Ανακαίνιση Κουζίνα – Μπάνιο – Κρεβατοκάμαραη κουζινα μου ειναι περιπου 12 τμ (4 Χ 3) και θελω να κανω ολικη ανακαινιση, ποσο θα μου κοστισει?
  • Αργύρης on Πείτε μας την γνώμη σαςΚαταπληκτική δουλειά σε καταπληκτικές τιμές.
  • Κώστας on Πείτε μας την γνώμη σαςΣυγχαρητήρια για την καταπληκτική δουλειά.
Για να δείτε όλα τα σχόλια ή να προσθέσετε το δικό σας πατήστε ΕΔΩ